petek, 23. junij 2017

[ UK - MTR ] FirstGroup in MTR mesto £ 895m bi z Bombardier nove jugozahodni vlakov

New South Western franšize operaterji FirstGroup in MTR sta podpisala 895.000.000 £ pogodbo z Bombardierjem za dobavo in vzdrževanje 90 novih Aventra vlakov.
Novi vlaki, ki bodo opravljene v petih in 10 avtomobilov konfiguracije, bodo izdelovali v Derby in kasneje deloval na Windsor, branje in West London primestni poti.
FirstGroup in MTR napovedal marca, ki so načrtovani za naročilo novih vlakov zamenjati razred 707 floto, ki se jih je Siemens še dobavljeno.

Skupno bo 750-prevoz flote iz Bombardier zagotovil 46-odstotno povečanje maksimalne zmogljivosti na primestnih progah v Waterlooju, po FirstGroup.
Vsi vlaki bodo vključujejo brezplačen brezžični internet, na-sedeža polnilne točke, v realnem času informacijske zaslone in klimatsko napravo.
Novi vlaki, ki imajo regenerativne lomljenje in lahko potujejo do 100mph, bodo začeli, da pridejo v službo od sredine leta 2019 in bo vse v službi do decembra 2020.
Poleg tega bo Bombardier izvede tehnične storitve in rezervni deli sporazum o dobavi za čas trajanja sedemletnega franšize, z možnostjo podaljšanja za 11 obdobij v skladu z obstoječo možnostjo razširitve franšize.
Flota se bo ohranila v Wimbledonu skladišču, s South Western franšize zaposleni opravlja vzdrževanje, zaposleni Bombardier podpira.
Partnerstvo FirstGroup in MTR bodo začeli prikazovati novo franšize 20. avgusta, nadomešča Stagecoach.
Minister za promet Paul Maynard je dejal: "To več milijonov funtov naložbe v novo floto britanski zgrajenih vlakov je odlična novica za South Western potnikov in britanskega gospodarstva.
"Ta investicija odraža našo zavezo, in da operaterji vlakov, naj potnike v središču vsega, kar počnemo, in bo izboljšala potovanja in ciljno zastojev."
UK direktor Bombardier Transportation je, Richard Hunter, je dejal: "Navdušeni smo, da je dobil to pomembno pogodbo.
"To dokazuje, dodatno zaupanje na tem trgu vodilni vozni park, projektiran in zgrajen v Veliki Britaniji.
"To, da je fantastično potrditev naše usposobljene delovne sile in kakovost izdelkov, ki jih oblikujemo, inženir in proizvajajo tukaj v Združenem kraljestvu. To bo zagotovilo stabilno, dolgoročno breme za naše osebje v Derby. "
Sredstva za vlake, ki je vodil voznega parka naložbe konzorcija Rock železniškem in partnerji SL kapitala in GLIL infrastrukture programa Vseživljenjsko učenje