nedelja, 11. junij 2017

[ POR- Medway ] Stadler lokomotive podpirati širitev Medway

PORTUGALSKA: lizinška družba Alpha Vlaki je prevzel dostavo šestih Euro 4000 dizelske lokomotive iz Valencia obrata Stadler .Dva od lokomotiv so za Iberocargo, medtem ko so štirje, ki jih Medway uporablja za čezmejne tovorni promet med Španijo in Portugalsko na podlagi prvega sporazuma portugalskega operaterja lizing z Alpha vlakih.

"Razširitev in posodobitev flote s temi štirimi novimi interoperabilnih lokomotiv predstavlja velik korak v smeri naših poslovnih ciljev", je dejal Medway predsednik Carlos Vasconcelos junija 8. Dejal lokomotive bi podprl vstop Medway je v španskem trgu, kjer je cilj, da "poudarkom na inovativnosti, trajnosti in posodobitve ", da postane" vodilni tovorni operater na Iberskem polotoku ".

Več kot 4000 Euro , 100 lokomotive so zdaj dostavljeno evropskih prevoznikov tovora. "V robustni in zanesljivi šest-osni lokomotive nudijo visoko fleksibilnost in vleči zmogljivosti, nizko porabo energije in nižje stroške poslovanja, ki prispevajo k dobičkonosnosti železniškega tovornega prometa," je dejal Stadler Valencia CEO Iñigo Parra.