sreda, 21. junij 2017

[ ARG - Trenes ] Sredstva Buenos Aires ATS dogovorjeno

ARGENTINA: Sporazumi za financiranje nakupa Nippon signalov Samodejno železniške postaje opreme za prevoze omrežje Buenos Aires v nedavnem uradnem obisku na Japonskem, ki ga predsednik Mauricio Macri bile podpisane.



US $ 49 ∙ 5m posojilo, ki ga Japonska banka dogovorili za mednarodno sodelovanje, Deutsche Bank in vlada v Argentini je za financiranje 85% stroškov. Glede na finančni minister Luis Caputo, to je prvi sporazum z izvozno-kreditna agencija za, ki ga je vlada podpisala v več kot 20 letih.

"Cilj je, da bi nov sistem nameščen na celotnem metropolitansko območje Buenos Aires v štirih letih", je povedal minister za promet Guillermo Dietrich. Pokrivanje skupno 280 vlakovnih kompozicij in 1 500 tirnih kilometrih, bi videli ATS delovati na Urquiza, San Martín, Belgrano Sur, Belgrano Norte in Sarmiento poti v letu 2018, nato pa de la Costa svetlobe železniški progi Tren je Mitre omrežja in preostale dele sistema Roca leta 2019.

Vlada je podpisala memorandum o soglasju z obema China Machinery Engineering Corp in China Development Bank povečala za $ 1 ∙ 6 milijard za nadgradnjo programa $ 2 ∙ 47bn da CMEC je zavezo na tovornem omrežju Belgrano. Dodatna sredstva bi bila dodeljena projektom, vključno z delom za nadgradnjo 92 mostov, zagotovi železniški obvoznici okoli Santa Fe in izboljšali dostop do pristanišča Rosario.