petek, 16. junij 2017

[ SVI - Stadler Rail ] Elektro-diesel Flirt razkrila

TALIJA: Prva elektro-dizelski različici Flirt večkratno enoto družine je bil predstavljen v obratu Stadler je Bussnang v Švici, 15. junija, dve leti po tem, ko pokrajina Valle d'Aosta oddano pogodbo € 43m za dobavo petih enot in zagotavljanjem pet let vzdrževanja.

Enote Flirt3 so predvidena za začetek obratovanja na Aosta - poti Torinu 2018. operaciji Bimode bo odpravil potrebo po potniki prestopiti v Ivrea, da dosežejo Torino Porta Susa postajo, kjer je dizel operacija ni dovoljena.
Vsaka enota ima tri osebna vozila plus dizel moči modula. Notranjost bo imela 178 sedežev, vključno z 19 tip-up sedežev, in TSI PRM skladen dostopno stranišče. Obstaja določba, da dodate četrti avto če je to potrebno za izpolnjevanje povečanje ridership.
Enote bo ocenjen na 2 600 kW z največjo hitrostjo 160 km / h, ko deluje od 3 kV DC elektrifikacija in 700 kW z največjo hitrostjo 140 km / h, če jo poganja Dvostopenjski IIIB skladna Deutz TCD 16,0 V8 dizelski motorji.
Ko smo že pri odkritju prve enote, predsednik Valle d'Aosta Avtonomne dežele Pierluigi Marquis dejal dobave novih vlakov in infrastrukturnih izboljšav, da se zmanjša čas potovanja bi bil pomemben korak k izboljšanju dostopnosti in konkurenčnosti območja.