sreda, 14. junij 2017

[ ŠVI - SBB ] Aluminij na železnici med Sierre in Göttingen

Dve lokomotive tipa Siemens F4 pripravi od sredine junija do amo vlakov med Sierre v Švici in Göttingenu v Nemčiji. Stojijo za dobro sodelovanje med SBB Cargo, NOVELIS in VTG Rail logistiko.
Skupni Zasnova dveh glavnih plinovodov tipa Siemens F4 omogoča povezavo med NOVELIS proizvajalci valjanih izdelkov iz aluminija, VTG Raillogistics (Retrack omrežja) in SBB Cargo viden navzven. Od sredine junija, so lokomotive so med Sierre (CH) in Göttingenu (D) na cesti. To je promet v blok vlakov, ki poteka v tek iz Sierre do Goettingenu in nazaj v Sierre. SBB Cargo je odgovoren za celotno načrtovanje. VTG Rail Logistika, družba za logističnih storitev, prevzame vlečne moči v Nemčiji. To pomeni, da je strojevodja VTG je vlak v Basel SBB Cargo in gre naravnost v Göttingenu. Podjetje Novelis dobavlja aluminijaste rešitve za različne aplikacije, med drugim na področjih pločevinke, vozil, arhitekture in zabavne elektronike.

Pospešite teče prehode prevoz
"SBB Cargo je bilo oddano naročilo za te prometne zahvaljujoč dobro ponudbo," pojasnjuje Juan Carlos Villanueva, logistična in transportna direktor na NOVELIS. "Integrirani stop oprijem na mejni času dobro. Tako bomo lahko zagotovili nemoteno delovanje in ozko časovno okno za dostavo v Göttingenu. Naslednja nego pred, med in izjemno po prevozu z SBB Cargo! "Juan Carlos Villanueva poudaril.
Oblikovanje z logotipi in aluminijastih platišč da partnerstvo vidna
Zasnova lokomotiv kaže aluminija zvitki valjanega aluminija. Prav tako ustvarja sklicevanje na blago, ki se prevaža. Logotipi treh družb, vključenih je vidna od daleč. Pošljite nam fotografije na vlaku, ko ti gre.