petek, 14. oktober 2016

[ EU - Train ] Oskrba z železniško gospodarstvo novice round-up

Abellio se je strinjala, osem-letno okvirne pogodbe s Alstom , Bombardier , Siemens in Stadler za prihodnjo oskrbo z do 150 single-krova regionalni EMU. Firm naročila bi se postavi pod Abellio zmago ponudbe za operacijske pogodbe.

Kot del uvozne substitucije programom, United Wagon Co pravi, da je postala prva ruska družba za začetek množične proizvodnje visoke natezne trdnosti austempered nodularne komponente železa za podstavne vozičke vagonov. UWC ima zmogljivosti za opremljanje 30 000 vagonov / leto.
Voestalpine signalizacije Sopot gradi tovarno na Trąbki Wielkie blizu Gdanska bi nadomestil sedanji obrat Sopot od zgodnjih 2017. Izdelki bodo vključevale UniAC osne števci, detektorji pregretosti osnih in testiranje zavore opreme.
TÜV Rheinland Intertraffic je potrdil Evraz ZSMK 's 49 E1 železnice so bili proizvedeni v skladu s standardi TSI. Evraz 49 E1 tirnice so trenutno na voljo v Turčiji, in ruska družba načrtuje vstop na trg vzhodne Evrope.
TÜV SÜD Rail zdaj ponuja IT varnostne storitve za sisteme električnega signalizaciji, ki temelji na IEC 62443-4-1 in IEC 62443-3-3 standardi, železniškega specifično EN 50159 Standard in pre-standardu DIN VDE V 0831-104.
WSP | Parsons Brinckerhoff je razširil svojo pisarno v Boulder, Colorado, vključuje aktivnosti sektorja prevoza in gradnjo.
Temelji Novgorod Nižni Transpnevmatika je vlaganje 350 · 1m rubljev za vzpostavitev proizvodnega disk zavore aranžma.