torek, 25. oktober 2016

[ D - Bombardier ] Bombardier Transportation zmanjšati 5 000 delovnih mest

BOMBARDIER: 21. oktobra Bombardier Inc objavila načrte za zmanjšanje približno 7 500 delovnih mest po vsem svetu kot del programa za optimizacijo delovne sile in specializacije stran teče do 2018. Okoli dve tretjini izgube delovnih mest bi bilo na železniški poslovanja Bombardier Transportation, s počiva v poslu vesoljsko.

Dodatne podrobnosti so, da se sprostijo, ko je družba imela pogovore s predstavniki zaposlenih, v prihodnjih tednih. Tam bo "racionalizacijo" upravnega in neproizvodnih funkcij, pri čemer za centre odličnosti se oblikuje za projektiranje, inženiring in proizvodnjo.
Bombardier je dejal vpliv na skupno zaposlovanje bi delno izravnalo z zaposlovanjem za podporo "ključne programe za rast", vključno seriji C in globalne pogodbe 7000 letal in večjih železniških.
Podjetje pričakuje, da se doseže ponavljajočih prihranke v višini približno US $ 300 do konca leta 2018. Ta predvideva US $ 225m na US $ 275m v stroške prestrukturiranja, ki bi poročali kot posebne postavke, ki se začnejo v Q4 2016 in se nadaljuje preko 2017.
Potekati prestrukturiranje del petletnega načrta preobrat iz leta 2015. "Po uspešno de-tvegati naše poslovanje v lanskem letu, je naša pozornost preusmerila k izgradnji jasno pot za dobičkonosno rast dobičkov in ustvarjanje denarnih sredstev," je dejal Alain Bellemare, predsednik in CEO Bombardier Inc. "ukrepi, je danes napovedala bo zagotovila, da imamo pravico stroškovno strukturo, delovno silo in organizacijo, da konkurirajo in zmagati v prihodnosti. Prepričani smo v naši strategiji, našega vodstva in naše zmožnosti, da doseže tako našim 2016 cilje in naše cilje preobrat načrta za leto 2020.
Cilj je, da "zmanjšanje stroškov, ki bodo povečevale svoj obseg in postati bolj učinkovita v vseh naših operacijah" je dejal Bellemare. "Medtem ko prestrukturiranje je vedno težko, ki so potrebni za zagotovitev dolgoročne konkurenčnosti bombardier in položaj podjetja še naprej vlagati v industriji vodilno portfelja hkrati tudi razdolževanje bilanco dejanja danes napovedani.