torek, 18. oktober 2016

[ D- Alex Bahn ] Bayern znaki IR 25 operacijskih naročil

NEMČIJA: dve pogodbi za delovanje na dolge razdalje storitev regionalnega potniškega prometa so bile podpisane s Bayern agencije za železniški promet BEG in prednostni ponudnik Die Länderbahn 17. oktobra.  

Storitve, ki Netinera hčerinska Die Länderbahn trenutno deluje pod blagovno znamko Alex, je bilo razpisanih v dveh sklopih, ki so namenjeni kot prehodne pogodbe, medtem ko so za elektrifikacijo dela končana.
pogodba IR25 Nord traja od decembra 2017 do decembra 2022 in zajema delovanje 2 · 77 milijonov vlak-km / leto na München - Regensburg - Schwandorf - Hof / Furth im Wald poti. Čezmejni sporazumi za nadaljevanje storitev iz Furth im Wald v Pragi še vedno ni končan. Datum konca pogodbe se bo sovpadala z načrtovanim elektrifikacijo prog iz Regensburga na Hof in Furth im Wald, ki se zahtevajo nabavo novega voznega parka.
pogodba IR25 Süd zajema delovanje 1 · 65 milijonov vlak-km / leto na München - Kempten (Allgäu) - Immenstadt - Lindau / Oberstdorfu poti. Ta pogodba začne tudi v decembru 2017, vendar pa se bo zaključil decembra 2020 uskladiti s pričakovanim elektrifikacijo Geltendorf - progi Lindau, na kateri točki se bodo storitve združili s tistimi, ki jih trenutno upravlja DB regionalno politiko v okviru pogodbe o Dieselnetz Allgäu, ki poteka na december 2029.
BEG dejal začasni pogodbe vključujejo visoke zahteve po udobju, kakovosti storitev in točnost, s kaznimi za neizpolnjevanje. Vsi vlaki so morali imeti vsaj enega člana storitve za stranke osebja, in free wi-fi bo na voljo od konca leta 2017.