nedelja, 10. september 2017

[ RUS - RŽD ] Named morebitno trčenje povzroča vlak in tovornjak

MOSKVA, september 9 - RIA Novosti. Moč Nizhnevartovsk poimenovali nekaj različic pred sproščanjem v trčenju tovornjaka z vlakom. 
Na enem od njih je voznik zaspal za volanom, v drugem - zavore tovornjak ni uspelo.
Nesreča ranjenih 17 ljudi, štiri od njih - otrok.
V Hanti-Mansi Avtonomna Okrug potniški vlak trčil v tovornjak KAMAZ.

Kaj se je zgodilo

Voznik tovornjaka KAMAZ odpeljal na železniške tire in trčil sedmi vagona vlaka, ki je sledila Adler poti - Nizhnevartovsk. Skupno 261 potnikov peljala z vlakom.
"Clash of vozila in potniškega vlaka je bil prehod neurejeno območje Megion cesti -. Nizhnevartovsk Fura bežno dotaknila vlak" - je povedal policiji.
Vir v reševalne službe, je dejal, da je zaradi trčenja s tovornjakom zbežal vodila petega avto podstavka vlaka.
Kot je pojasnjeno v ministrstvu za izredne razmere, vlak je sestavljen iz 19 avtomobilov, od katerih večina je bila destilirana v mesta Megion.

Odziv oblasti

Promet Upravljanje Ministrstvo za notranje zadeve v Ural zveznem okrožju začeli preiskavo o nesreči.
Guverner UGRA Natalia Komarova naročili pristojne službe za zagotavljanje pomoči žrtvam in drugih potnikov v tem vlaku. V bližnji prihodnosti je načrte za letenje na kraju nesreče.
Glavni oddelek sili v Hanti-Mansi avtonomno okrožje je odprla telefonsko linijo po trčenju vlaka in tovornjaka, po tiskovni službi kupolo.
"Strokovnjaki bodo pomagali razjasniti informacije o operativnem dogodku ali poziv, dostopna v kar institucija lahko iz tega ali onega vprašanje", - press-storitev.
Sedež je dodal, da je sedaj določeno seznam žrtev prinesla v bolnišnico. Z njimi in njihovimi sorodniki, ki delajo EMERCOM psihologe in socialne in regionalne zdravstvene storitve.

zamude vlakov

V Železnice po trčenju ustvarila operativni štab za usklajevanje ukrepov pri odpravljanju posledic nesreče. Na kraju nesreče zapustil višji podpredsednik JSC "ruskih železnic" Gennady Verkhovykh.
Kasneje se je podjetje prijavilo, da se odloži na dolge razdalje vlaki №101-Nizhnevartovsk Nizhnevartovsk 107 Penza in Tyumen. Potniki dnevnih migracij letenja na avtobus.