četrtek, 11. maj 2017

[ GER - Bombardier ] Traxx lokomotiva razširila z multi-sistem in DC

EVROPA: Bombardier Transportation napovedal dva dodatka k svoji Traxx lokomotive družini na sejmu Transport Logistcs v Münchnu 9. maja.

Traxx MS3 je zasnovan za 15 kV 16 · 7 Hz, 25 kV 50 Hz AC in 1 · 5 in 3 kV DC napajalniki, štirje najpogostejši sistemi elektrifikacije v Evropi. To je ocenjeno na 6 MW, ima največjo hitrost 160 km / h, in ponuja možnosti za radijsko daljinsko upravljanje in 230 kW last-mile modul za uporabo v industrijskih tirov in terminalov za. Predvideno je za pridobitev dovoljenja za delovanje na Nizozemskem, v Belgiji, Franciji, Nemčiji, Avstriji, Švici, Italiji, na Poljskem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Sloveniji, na Hrvaškem in v Romuniji.
Traxx DC3 bi lahko deluje na 3 kV DC poti, na primer v Italiji in na Poljskem, in na podlagi 1 · 5 kV DC z zmanjšano zmogljivostjo. To bi bilo izbirno Stopnja IIIB zadnjo miljo-motorjem in največjo hitrost 140 ali 160 km / h.
Lokomotiv so namenjeni na osnovi stanja in modularni vzdrževanju zmanjšanje izpadov. Bombardier je dejal njihov izboljšano vlečno silo in nadzor oprijema pomeni, da bi mogli potegniti eno vozilo od podobnih modelov. Novi modeli Traxx bi bilo 1 · 9% večjo učinkovitost, ki bi prihranila "okoli 170 000 € več kot lokomotiva je 30-letno življenjsko dobo". Z izklopom delovanja posameznih pogonskih motorjev "EcoMode" bi zmanjšal celotno porabo energije za 5%.

Obstaja približno 1 750 Traxx lokomotive v operaciji v Evropi. MS3 in DC3 izhajajo iz Traxx AC3, od katerih je bilo več kot 280 prodanih.
"Naše nove lokomotive platforma ponudbe operaterjev ustrezne rešitve za vse sisteme elektrifikacije," je dejal Michael Fohrer, predsednik Lokomotive in lahka tirna vozila na Bombardier Transportation. "Prednosti so predvsem na področju vlečna moč, ekonomsko in ekološko delovanje in prilagojenih različic storitev. Naša nova platforma bo operaterjem omogočilo, da se zanašajo na funkcijo zadnje milj po vsej Evropi, zaradi česar je mogoče premostiti niso elektrificirane odsekov tirov v pristaniščih in na mejnih prehodih, kot tudi nadomestitev izpada električne energije. "