torek, 23. maj 2017

[ CZ - LEO ] Češki odprt dostop flota certificirani za Poljsko

POLJSKA: Železniški regulator UTK je prejel češki odprt operaterju dostop LEO Express certificiranje jo omogoča upravljanje svojih pet Stadler Flirt električnih več-enote na PKP-PLK omrežja.

To izhaja spremembe enot, ki se izvajajo v začetku januarja pod 5m programa € 1 · ki je bila 85%, ki jih financira Evropska unija. 8. maja enota 480 002 prispel v Poznanju na teden testiranja pod nadzorom priglašenega organa Instytut Pojazdów Szynowych Tabor, vključno s preskusi na nekaj vrstic v Wielkopolska.  
Dne 8. februarja LEO Express padla načrte za vožnjo vlakov med Praga in Warszawa-Zachodnia po UTK zmanjšala za dodelitev vlakovnih poti, ki je verjel, ujemalo z obstoječimi prevoze na podlagi pogodb z obveznostmi javne službe.
LEO Express je zdaj vložil novo zahtevo, ki želi zagnati storitev odprtega dostopa na Praha - Bohumín - Katowice - Krakov poti od spremembo voznega reda december 2017. Kljub stanje proge, LEO Express verjame njegovi vlaki bodo konkurenčni tako z nacionalnimi operaterji in avtobusnih storitev.
  • LEO Express je za delovanje drugega Praga - storitve Košice med tednom od 11. julija.