nedelja, 8. maj 2016

[ RUS - RŽD ] Kako preživeti na ruski vlak

Pokriva na dolge razdalje. Postaja kraj, kjer se ljudje srečujejo, izmenjavo izkušenj in prizna, strasti in bolečine. Potovanje na krovu v vagonih iz Moskve do Vladivostoka svinca.Kjer se čas ne izračuna v urah, namesto dneh. In če je zraven postelje, do prej neznan, bo nenadoma postal vaš najbolj zvest zaupnico

Če želite izvedeti več o Rusiji, pravega, vlak je vsekakor idealen način. Za potovanje z vlakom traja dolgo časa, vendar v zameno boste imeli priložnost, da bi razumeli, kdo so in zakaj so Rusi tako. Pred vkrcanjem na Moskva-Vladivostok, pa preberite ta opozorila.

1. Pri vožnji Rusi se ne uporablja za izračun razdalje v urah, z uporabo različnih kriterijev časa in oceniti, kako v dnevih.

Seveda obstajajo vlaki visoke hitrosti, kot je "Sapsan", ki poteka od Moskve do St. Peterburga v 4 urah. Toda "Sapsan" je vlak s sedeži v poslovnem razredu in večina Rusov raje prihranili potovanja na druge vlake. Če ne pridejo v Rusiji o poslu, ampak videti državo, prinesla nekaj knjig in se organizirali z vsemi udobje . 

2. Pripravite idejo niso vedno našli Wi-Fi, in ne pozabite, da so trgi se nahajajo le na hodnikih.


Ja, ruske železnice obljubljajo, da opremiti vse vlake z dostopom do interneta, vendar nihče ne ve, kdaj se bo to zgodilo. Torej je bolje, da ste poslali vse bolj nujne sporočila za vnaprej. Na pol poti lahko naletite na težave: takoj, ko se odmaknejo od večjih urbanih središč, lahko vaše naprave izključite iz omrežja.

3. Večina oddelkov na ruskih vlakih je štirisedežnik, zato je bolje, da je v štirih potovati.

Tako vam ne bo treba skrbeti, kdo svojega bližnjega. Pisatelj, na primer, se je vrnil s potovanja iz Sočiju v Moskvi v družbi dama, ki se je dvignilo veliko komolca in skuša za vsako ceno, da se mu, da je njegova sestra.

4. Obstajajo vlaki tudi z avtomobili brez oddelke, ki se razlikuje od drugih, ker ni bilo stene in vrata.

Vstopnice za te vlake, so veliko cenejši, vendar pa se priporoča samo za ekstremne ljubitelje potovanj: lahko naletite na jok dojenčka, navijači nogometnih Ultras vojakov, veterani služenja vojaškega roka in glasnih skupin študentov. V tem primeru pozabi preživeti miren večer.

5. Vaš sopotnik bo zagotovo priložnost, da res razume, kako Rusijo.

On bo odprl svoje srce. Ne bi se v čudež in predajo: v izpovedi v vlak trebaruske kulture. Za prepričani, da boste ugotovili, da je zapustila njegova žena ali odpustili iz službe, da je mačka mrtva in nihče mu je všeč, da je depresivni ali trpijo za hudo obliko alkoholizma. Evropski in ameriški na njegovem mestu bi morala biti analitik. Namesto tega je ruski sol vlak, toast s sosednjo predelu, ki ni kriv in odpre svoje srce . Dejstvo, da ne vidim več, za preostanek svojega življenja spodbuja povečanje stopnje iskrenosti.

6. Poleg eksistenčnih pogovorov, komaj sposobni pobegniti iz razpisov vaših sopotniki.

Razmerje med "vrednost" v jedilnih vagonih ruskih vlakov pogosto pušča, kar se tiče, in da je, zakaj so Rusi raje zaloge na hrano, preden se vkrcate na vlak. Standardna potnik lunch paket vključuje kuhano piščančje in jajca.To se začne takoj, ko se premakne vlakov jesti. To ni stvar od lakote, je tradicija , ki jo narekuje. Če ponujate hrano, ne zavrnejo, v nasprotnem primeru se bodo vaši sosedje užaljen in noč russeranno dvakrat.

7. Če je vlak v Evropi je samo prevozno sredstvo, v Rusiji, zaradi razdalje, postane skoraj annexe domov.

Zato ne bodite presenečeni, če vaš sopotnik imperturbably odvod zraka iz vrečke hlače za obleko in copate, in začeli spreminjati. V Rusiji raje udobno potovanje.

8. čas, ko so ruski vlaki, da bi lahko še vedno kadijo, je platforma vagon med vozičkov več prostora gettonato vlak.

Ne samo, da je kajenje, vendar smo razpravljali o usodi Rusije in igral kitaro. Zdaj je kajenje prepovedano, vendar če je vaš sopotnik iz predala in se zdi, da nikoli ne vrne, je verjetno, da ga boste našli na platformi.

9. ločena razprava zaslužijo kozarcev čaja z značilnimi držal za pijačo.

Ta ikona predmeti so v bistvu simbol ruske kulture kot Rdečem trgu ali"črni trg", ki ga Maleviča . Ko je vlak v gibanju clinking, ampak si predstavljam, da so zvonovi in potem boste razumeli, zakaj toliko ljudi v Rusiji trdijo, da ljubijo potovanja z vlakom. Clink od držal za pijačo, je sosed malo "okajen, ki pripoveduje o svoji nesrečni ljubezni, odmor 5 minut na platformi za cigareto v zraku in prostoru, v neskončnem prostoru, ki sega preko okna, dobro ... Če to ni romance ...