sreda, 4. maj 2016

Gruzijski Železniški kupuje Stadler "KISS" EMU

GRUZIJA: Stadler Rail je dobava gruzijske železnice s štirimi poljubom dvonadstropne električnih več enotah pod € 39 · sporazuma 6m, podpisanega 22. aprila.

EMU je treba dostaviti med junijem in septembrom, in se bo uporabljal za hitre prevoze med Tbilisiju in črnomorskih naselja Batumi, Kobuleti in Ureki. GR je dejal novi vozni park bi povečanje udobja potnikov in pomoč za podporo turizmu. Nove vlakovne bi bilo popolnoma v skladu z evropskim varnostnim standardom, in je prvi Gruzijski garniture za "popolnoma prilagojena potrebam telesno prizadetih oseb", GR dodal.
KISS EMU so bile prvotno razvrščeno po rusko letališče shuttle operaterja Aeroexpress, ki je podelila pogodbe za 16 štiri-car in osem šest avtomobilov enote februarja 2013. Vendar pa je padec vrednosti rublja je, da je pogodba predraga, in je bilo naselje dosegli v februarju 2016, ki bodo videli Aeroexpress traja le 11 enot;sta bili doslej dostavi. Azerbajdžana nacionalni železniški Ady je prevzel pet EMU od prvotnega naročila, s štirimi zdaj dano, in GR je danes sprejela štiri.