sreda, 11. maj 2016

[ D - Go-Ahead ] Go-Ahead naročila Flirt EMU floto

NEMČIJA: Nemška podružnica s sedežem v Združenem kraljestvu železniški in avtobusni skupine zeleno luč je dobil Stadler Pankow pogodbo za dobavo 45 Flirt3 električnih več-enote za uporabo v zvezi s storitvami, ki jih je, da deluje v skladu s pogodbo v deželi Baden-Württemberg iz junija 2019.

Stadler je za dobavo 11 tri-car in 15 pet avtomobilov EMU za Stuttgart Netz 1b (Rems - Fils) operacijskega pogodbe, ki zajema 3 · 7 milijonov vlak-km / leto. Še devet štirih avtomobilov in 10 šest-car EMU, opremljena z nadzorom LZB vlaka in rezervacij za ETCS bo na voljo za Lot 1c (Franken - Enz) storitve v višini 4 · 4 milijone vlak-km / leto.
Naznanitev vrstni red na May 11, Stadler je dejal 160 km / h nizkopodnih EMU bi imeli "svetlo, vabi" notranjost, z prtljage in koles prostorov, prostorno območja vrat in drsnih korakov. Ti bodo imeli 10 prvovrstne sedežev, s 165, 217, 273 ali 329 standardnimi sedeži, potnikov in wi-fi bodo na voljo. Tam bo na voljo WC v vsaki enoti, in dva stranišča v štirih avtomobilov enot. EMU bo nosil znak Land barvah treh levov '' s '.
Berlinski Go-Ahead Verkehrsgesellschaft Deutschland GmbH je bila ustanovljena leta 2014 in osvojil svoje prve operativne pogodbe, ko je bil imenovan za zmagovalca dveh od treh 1 pogodb Stuttgart Netz 17. novembra 2015. Deutsche Bahn je izpodbijala odločitev, ampak to je zdaj rešen. 
  • Dne 9. maja Abellio Rail Südwest uradno podpisala operacijski pogodbo Lot 1a (Neckartal), ki zajema 6 · 8 milijonov vlak-km / leto, ki se upravlja s pomočjo 43 Bombardier Talent 2 EMU.
Stuttgart omrežja 1 delovne pogodbe
Naročilooperater potimilijon vlak-km / letovozni park
Lot 1a (Neckartal)Abellio Rail West 
  • Stuttgart - Mühlacker - Bruchsal / Pforzheim
  • Stuttgart - Heilbronn - Mannheim / Osterburken
  • Stuttgart - Plochingen - Tübingen
 
6 · 843 x Bombardier Talent 2 EMU.
Lot 1b (Rems - Wire)Kar daj 
  • Stuttgart - Aalen - Crailsheim
  • Stuttgart - Geislingen (Steige) - Ulm
 
3 · 711 x treh avtomobilov in 15 x pet avtomobilov Stadler Flirt3 EMU
Lot 1c (Franken - Enz)Kar daj 
  • Stuttgart - Aalen;
  • Stuttgart - Karlsruhe
  • Stuttgart - Heilbronn - Lauda - Würzburg
 
4 · 49 x štirih avtomobilov in 10 x šest-car Stadler Flirt3 EMU