četrtek, 17. november 2016

[ JUŽNA KOREJA ] Nokia za dobavo "prvi" omrežje LTE-R

JUŽNA KOREJA: skupina za telekomunikacije Nokia je dobava Korea Rail agencije za omrežja s tem, kar piše, bi bilo na "prvi na svetu" LTE-R mobilno širokopasovno omrežje za podporo železniških operacij.

V pogodbi napovedala 14. novembra zajema 120 km Wonju je - Gangneung pot, ki je v gradnji, za odpiranje pred 2018 Pyeongchang zimskih olimpijskih iger.
Komunikacijska mreža temelji na različici LTE-R 4G LTE tehnologije, ki se razvijajo za kritične železnic, in bo podpirala dejavnosti vlak s hitrostjo do 250 km / h. Nokia je dejal, je projekt namenjen, da služi kot model za prihodnje razmestitev LTE-R, in bi pomagal podpreti prizadevanja za standardizacijo.
Nokia je baznih postaj dobava radijsko dostopovno omrežje, skupaj s svojo programsko opremo NetAct za upravljanje omrežja. Kot tudi pokrivanje vlaki, postaje in druge naprave na progi, bo omrežje lahko deluje z drugimi LTE omrežja, ki podpirajo javne varnosti in pomorske operacije, kot tudi starejši VHS in snopovni radijski sistem omrežij.