sreda, 20. januar 2016

[ PL ] Tri EMU približuje zaključku

POLJSKA: Dve električne motorne-enote, ki Newag se dobavljajo na Gdańsk-Gdynia-Sopot primestni operaterja SKM w Trójmieście se približuje zaključku v tovarni proizvajalca v Nowy Sącz. Prvi se pričakuje, da prispejo v Trojmiasto somestja okrog 20. februarja, pri drugem zaradi približno 10 dni kasneje, in tako se pričakuje, da vnesete storitev potniškega prometa, 10. marca.

SKM podpisalo 35 · 6m zlot pogodbo v marcu 2015 za dve štiri-car EMU od Impuls družine Newag je, ki so se v glavnem uporablja na Wejherowo - Tczew poti. V 74 · 4 m dolg garniture imajo zmogljivosti za 511 potnikov, vključno s 152 sedečih, in višino talne 960 mm nad železnico, z dvižnimi rampe, ki omogoča korak brez vkrcanje. Največja hitrost je 160 km / h.
Klimatizirane določa vključujejo kolesarske prostori za funkcionalno ovirane osebe, skladnih s stranišča, informacije o potnikih zasloni, prodajnih vstopnica stroji, sedeži z vtičnicami, z domofonom potniški-to-voznika, notranjih in zunanjih CCTV in sistemom za štetje potnik. Livery je bila izbrana s bralci trojmiasto.pl spletnega portala.
Če je njegov operacijski pogodba podaljša, ko se izteče decembra 2016, SKM namerava kupiti 10 več pet do sedem-car EMU v prihodnjih letih.