nedelja, 5. marec 2017

[ TUR - TCDD ] Turkish "National Train" iz roll leta 2019

TURČIJA: Prvi od 21 pet-car električnih več enotah, ki se odvija v okviru programa "National Train" za krepitev lokalnih zmogljivosti proizvodnje naj bi se prevoz potnikov konec leta 2019.



Pri 160 km / h medregionalnih garniture se proizvaja v tovarni Tüvasaş v Sakarya in bodo uporabili veliko večji delež lokalnih komponent od obstoječih modelov.
Tüvasaş vodi načrtovanje dela, in družba pokazal modelnim zunanjosti na sejmu Eurasiarail v Istanbulu marca 2-4. Notranji potniški operater TCDD Tasimacilik je že bilo dogovorjeno, da se uvede floto od konca leta 2019.
Kot tudi spodbujanje močnejše domače dobavne verige, je projekt National Train namenjena tudi za predstavitev sposobnosti turških dobaviteljev za dobavo izdelkov, ki so skladni z evropskimi tehničnimi specifikacijami za interoperabilnost. Tüvasaş je že na voljo, skladnih s TSI vleče trenerji v Bolgarijo, in meni, da je National vlaka EMU kot potencialni temelj za njegovo zmago več naročil na mednarodni ravni.
Glavni lokalni izvajalci vključujejo Bozankaya (vozičke) in Tülomsaş (oprijem opremo). Kadar TSI neustreznih delov ni mogoče izvirajo iz lokalnih podjetij, Tüvasaş pričakuje, da bo turška podjetja, da doseže licenčne sporazume z mednarodnimi dobavitelji, da podpirajo cilje vladne lokalizacija politike.
Aluminij okusa vlaki bodo vključevale prve avtomobile razreda in samopostrežne, kot tudi vozilo, ki je načrtovano za dostop za potnike z omejeno mobilnostjo. Skupna kapaciteta sedežev bi bilo 322 in dva prostora za invalidske vozičke. Vlaki bodo imeli axleload manj kot 18 ton, in delujejo v skladu s standardom 25 kV 50 Hz elektrifikacije Turčije,