torek, 14. marec 2017

[ NL - NS ] novi vlak EMG za Amsterdam - Bruselj

NIZOZEMSKA: finančni minister Jeroen Dijsselbloem obvestil spodnjega doma parlamenta 8. marca, ki ga je odobril zahtevo nacionalnega operaterja potniških NS za nakup dveh dodatnih Alstom električnih več-enote, kot opcija na svoji Inter-city nove generacije programa javnih naročil.

Ministrstvo za finance Pooblaščeni kot delničar države v NS, vlaki, ki se financirajo s strani upravljavca "na lastno odgovornost". Dve dodatni enoti so namenjeni za delovanje Amsterdam - Bruselj Beneluksa storitve od leta 2025, ko je sedanja flota ICR-lokomotiva vleče trenerji doseže konec svoje življenjske dobe. Dva EMU so namenjeni za zagotovitev nemotenega delovanja na mednarodni progi, kdor bi delovali storitve, ko sedanja koncesija, ki jih NS poteče. Odločitev o zamenjavi preostanek flote ICR je treba sprejeti pozneje.
Julija 2016 NS oddano Alstom pogodbo za dobavo začetne 49 pet-car in 30 osem avtomobilov IC-NG vlakovne kompozicije za začetek obratovanja na IC Direct in Den Haag - Eindhoven storitev iz leta 2021. zahtevani Specifikacija 200 km / h enoto lahko deluje na 25 kV 50 Hz HSL-Zuid progi za visoke hitrosti, kot tudi 1 · 5 kV DC omrežja za konvencionalne hitrosti. Alstom premagati tri druge ponudnike za zmago pogodbo, z zasnovo iz svojega Coradia družino.
Po mnenju ministra, opcije za dva dodatna IC-NG vlake velja za ublažitev morebitnih tveganj, ki izhajajo iz konstruiranja ali pridobitev odobritve za delovanje na Nizozemskem in v Belgiji, tako več časa, da razvijejo načrte za popolno zamenjavo flote.