sreda, 27. julij 2016

[ RUS - RŽD ] TEM28 premikalne lokomotive na testu

RUSIJA: Prototip TEM28 diesel ranžirne lokomotive zgrajena Transmashholding je Brijansk Engineering Krško doživlja štiri mesece poskusov na ruskih železnic Penza skladišče, kjer je njegovo delovanje se v primerjavi s prejšnjo TEM18 oblikovanja pod enakimi pogoji poslovanja.

Šest-axle TEM28 je sestavljena s petimi moduli, ki vsebujejo 895 kW motor in generator, električna oprema, oprema za hlajenje, zavorni sistemi in kabine. Ta modularna zasnova naj bi olajšal prenos dejavnosti popravil od lokomotiv depojih na straneh proizvajalca, ki je upal bi zmanjšala zastoje in pospešiti razvoj in uporabo novih tehnologij. 
Preskusi se bo osredotočil na učinkovitost, porabo goriva in zanesljivost, pa tudi odziv voznikov v klimatizirani kabini, ki je intened, da je bolj udobno in ponujajo boljše vsestransko vidljivost. Ob upoštevanju uspešnem zaključku testov do oktobra, RZD načrtuje, da se nalog za pilotno serijo TEM28 lokomotiv.
RZD upravlja več kot 6 000 premikalne lokomotive, in v okviru svoje strategije za obnovo flote išče nove modele, ki ponujajo boljše specifikacije, nižjo porabo goriva in tekoči stroški, boljše okoljske uspešnosti in bolj udobno kabine.