sreda, 6. april 2016

[ USA - AMTRAK ] Siemens prikazuje prvo popolno Charger lokomotivo

ZDA: Siemens prikazan prvi končan polnilnik dizelsko-električnih lokomotiv, ko zvezni Railroad Administrator Sarah E Feinberg obiskal svojo Sacramento proizvodnega obrata 26. marca.

Stanja Illinois, Kalifornija, Michigan, Missouri, Washington in Maryland so naročili skupno 66 Charger lokomotiv, ki se napaja z Cummins QSK95 dizelskih motorjev. Obrat Sacramento, ki je tudi trenutno proizvaja ACS-64 električnih lokomotiv za Amtrak in pregradnimi stenami, ki potniške vlakovne kompozicije z Charger lokomotive za prihodnje službovanje Vse v tujini Floridi Brightline in lahka tirna vozila za Calgary, Denver,Minneapolis-Saint Paul in San Francisco.
Obrat Sacramento je v uporabi že več kot 30 let in zaposluje več kot 850 ljudi. Pred kratkim se je povečal za 11 600 m 2 in Siemens dejal, da namerava ustvariti več kot 200 proizvodnih delovnih mest v naslednjih 18 mesecih.
"Rail je bistvenega pomena, danes, vendar bo še bolj v prihodnje," je dejal Feinberg. "Med mojim obiskom v tej tovarni, eno z ogromnim številom zaposlenih, sem videl, da Siemens gradi lokomotive in opremo, ne samo za zdaj, ampak oni so tudi gradnje za prihodnost potovanj z vlakom, ki je velika zgodba o uspehu. "