sreda, 13. april 2016

[ CZ - ČD Cargo ] ČD Cargo odredil pet Vectron lokomotive

Češka železniškega tovornega podjetje ČD Cargo ima pet lokomotive naloži Vectron MS pri Siemensu. Delovanje na več sistemskih lokomotiv je mogoče v vseh sosednjih državah na Češkem, Madžarskem in v Romuniji. Vectron so posebej namenjeni za prevoz vozil po železnici med Slovaškem, Češkem, v Nemčiji in drugih mednarodnih povezavah.



Vse lokomotive so opremljene poleg pravilnih varnostnih vlak sistemov teh držav k Evropski sistem vodenja vlakov (ETCS). Lokomotiva je lahko do 160 km / h maksimalen doseg in ima izhodno močjo 6.400 kW. Dostava se bo začela junija 2016 in bi morala biti končana do konca leta. Lokomotiv bo zgrajena v tovarni Siemens v Münchnu-Allach.

"Z odločitvijo za nakup te nove interoperabilnih lokomotiv srečujemo eden od glavnih ciljev naše dolgoročne poslovne strategije, širitev na tuje trge. Če želimo ohraniti sedanji tržni delež in položaj enega največjih evropskega prometnega podjetja, je potrebna obnova flote. te lokomotive so naša prva, ne pa naša zadnja vlaganja na tem področju. novi Vectron za CD Cargo izpolnjujejo najstrožje evropske standarde in najbolj sodobnih vozil naše celotne flote, "je dejal Ivan Bednarik, predsednik cd Cargo.
Za dodatne informacije o Vectron pod www.siemens.com/presse/vectron

Siemens AG (Berlin in München) je vodilna mednarodna tehnologija skupina, ki stoji za tehnične dosežke, inovativnost, kakovost, zanesljivost in mednarodnost za več kot 165 let. Družba je aktivna v več kot 200 državah, zlasti s poudarkom na področju elektrifikacije, avtomatizacijo in digitalizacijo. Siemens je eden od največji proizvajalec tehnologij za energetsko učinkovitost za varčevanje z viri. Podjetje je številka ena v obratu vetra na morju, vodilni dobavitelj plinske in parne turbine za proizvodnjo električne energije in rešitve za prenos energije, infrastrukturne rešitve in pionir v avtomatizacijo, pogoni in programske rešitve za industrijo. Poleg tega je družba je vodilni ponudnik naprav za medicinsko slikanje, kot so računalniško tomografijo in magnetno resonanco in laboratorijske diagnostike in klinične IT. V davčna 2015, ki se je končalo 30. septembra 2015, Siemens je ustvarila 75,6 milijarde evrov in čisti dobiček v višini 7,4 milijarde evrov. Na koncu septembra 2015 je bilo v družbi približno 348.000 zaposlenih po vsem svetu. Več informacij je na voljo na spletni strani www.siemens.com