sreda, 10. avgust 2011

Punk rock holiday

Strast, kipeča energija, adrenalin, novo ime in svež začetek na izjemni lokaciji. Med 12. in 15. avgustom na najlepšo festivalsko lokacijo, na sotočje v Tolmin, prihaja PUNK ROCK HOLIDAY. Festival, ki postavlja slovensko alternativno glasbeno sceno na festivalski zemljevid Evrope.



Nastopajoči



Letošnji nastopajoči sestavljajo najmočnejša imena svetovne punk rock scene, na čelu z NOFX in Bad Religion. Poleg njih se bo v Sloveniji ustavila še karavana imen, ki neutrudno polnijo klube in festivale ter polnijo lokalne scene po vsem svetu. Prvič bomo v Sloveniji gostili floridske punkrockerje Hot Water Music, energične The Bouncing Souls, kalifornijske Strung Out, Newyorčane The Toasters, ameriške street punkerje Total Chaos, nore keltske punkerje v kiltih The Real McKenzies ter njim sorodne Street Dogs, nemške hardcore punkerje Crushing Caspars, odlične južnoafriške ska punkerje Hog Hoggidy Hog, nosilce domače ska scene Red Five Point Star, poleg njih pa še vrsto domačih bendov, ki so zaslužni, da punk rock scena v Sloveniji ostaja vitalna.



50-odstotni popust



Vstopnice za festival lahko kupite v Infocentru na železniški postaji v Ljubljani, Celju in Mariboru. Ob tem boste prejeli še bon za 50-odstotni popust za potovanje z vlakom, ki ga lahko izrabite za vožnjo na prireditev. Z vlakom se boste odpeljali do Mosta na Soči, s tamkajšnje železniške postaje pa s posebnim avtobusom podjetja Avrigo do štiri kilometre oddaljenega prizorišča festivala. Cena avtobusne vozovnice je 1,80 evra.



Vstopnice



Za štiridnevno vstopnico boste odšteli 79 evrov, za enodnevno vstopnico in nastop zasedbe Bad Religion (12. avgusta) ali NOFX (15. avgusta) 31 evrov. Za enodnevno vstopnico za 13. oziroma 14. avgust pa boste odšteli 24 evrov.



Vozni red



Vozni red vlaka si lahko ogledate v iskalniku voznega reda: http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/vozni-redi. Vozni red avtobusa pa na: http://www.avrigo.si/potniski_prevozi/linijski_promet/vozni_red



Več o prireditvi: http://www.punkrockholiday.com/



Dodatne informacije



Vse informacije o voznem redu vlakov in ponudbah ter cenah železniškega prevoza dobite:





  • v infocentrih Ljubljana, Maribor in Celje,


  • na potniških blagajnah,


  • po telefonu, na telefonski številki 01/29 13 332.


Punk rock holiday