torek, 28. november 2017

[ RUS - RŽD ] Industrija oskrbe z železnicami novice

Visa je uvedla Visa Global Transit Solutions s ciljem pospešiti uvedbo plačila bančnih kartic na javni prevoz. "Želimo, da prevozne izkušnje hitreje, lažje in varnejše, če nekdo potuje z avtomobilom, leti na počitnicah ali prevaža javni prevoz na delo", je 13. novembra povedal Michael Lemberger, vodja izdelkov na Visi v Evropi, 13. novembra. uporabljajo strokovno znanje, ki je privedlo do več kot milijarde brezkontaktnih potovanj Visa za promet v Londonu, da bi pomagali operaterji množičnega tranzita po vsem svetu odmaknili od denarnih sredstev in vstopnic v brezkontaktna plačila za avtobuse in vlake. "

STM-Service je odprl obrat v Čeljabinsku, ki bo uporabljal telematiko za nadzorovanje delovanja lokomotiv Sinara tipa 2ES6, ki jih upravljajo ruske železnice v regiji.
Podjetje za popravilo vagonov Caltrax je začelo z uporabo sistema za upravljanje popravil, ki temelji na oblakih RailcarRx, za upravljanje vsakodnevnih operacij v zahodni Kanadi. "Ko smo prešli na RailcarRx 2015 od našega prejšnjega ponudnika, smo prevzeli izračunano tveganje," je povedal Derek Kissick, predsednik Caltrax Inc. "Vendar je bil RailcarRx dragocen partner, ki nam je omogočil nenehno izboljševanje prepoznavnosti na ravni trgovine, nove funkcionalnosti znotraj RMS in ponudbo integracije v našo računovodsko programsko opremo. '