četrtek, 13. julij 2017

[ USA - B&O ] Vožnja železniški traja potnike v preteklost

John R. Moxley, 89, je bilo maturantskega.
Moxley, ki ga spremlja več družinskih članov, pridružilo okoli 100 drugih sobotno jutro, ki so se vkrcali na štiri avtomobila Mile One hitri potniški vlak na B & O RailroadMuseum za lagodno vožnjo eno miljo nad prvotni nabor skladb za linijo B & O, je bila ustanovljena leta Baltimore leta 1827.
"Odraščal sem v Hiša v nizu desno v bližini Mount Clare trgovin," je dejal Moxley, ki je opozoril na industrijske zvoke mladosti med 1930 in 1940.
Moxley, ki zdaj živi na Floridi, spomnil chugging parne stroje, clanging zvonovi, parne piščalke in oblake dima premoga, ki na videz zaprte vse Southwest Baltimore dan in noč.
Zvezda predstave sobota je bila Royal Blue, A opazovanje avto okrogle konec pobarvana v barvah B & O kraljevske modro, sivo in zlato, ki sprejme do 40 ljudi v udobnih zelenih in rjavih stolov to vrstico na vsaki strani avtomobila.
V salonu, Brittany Bury, B & O muzej prodaja sodelavec med tednom, igral vlogo stevarda, ki ponuja potnikom brezalkoholne pijače, voda in lahke prigrizke. Potniki bi sedel na pultu ali na enem od šestih tabel.

B & O Železniški muzej ponuja "prvi razred" prevoz potnikov na krovu Mile One Express - obnovljena zgodovinska 1948 "Royal Blue" Opazovanje Lounge Car, ki je uporabljen v vožnjo po prvi ameriški zgodovinski milje od železniške proge desno-of-način.
Avto ima Art Deco slogu nerjavečega jekla zunanjost je. Notranjost je pobarvana mehko sandalovine, poudarjena z blond opaže, globoko zeleno žaluzije in vgradno neonsko razsvetljavo, ki teče dolžino avtomobila.
Zgrajen je bil v Budd Co. leta 1948 in ki ga upravlja Pullman Co, najprej v New York Central Railroad, in kasneje za Kansas City Southern Railroad. Pullman upokojil avto leta 1970.
V svoji upokojitvi, avto skozi več zasebnih lastnikov, dokler se jih kupili MARC leta 1995, kjer je bilo to, ki se uporablja za posebne dogodke in listin.
V letu 2009, MARC podaril avto muzej B & O, ki je obnovljena in ga prebarvali, je krst Royal Blue.
"Ko smo imeli vlak vožnja v muzeju smo vedno izkoristili," je dejal Harrison Van Waes, direktor muzeja poslovanja in prostovoljcev, ki je dejal, avto se lahko zakupi za stranke ali posebnih dogodkov.

Bližala čas odhod 11:30, potniki podložene platformo skupaj Track 2, medtem ko je Ron Sperling, oblečena v oblačilu tradicionalni vodnika je, pozdravil potnike in udaril svoje vstopnice.
Pred nami, A renčati GP-38 dizelska lokomotiva številkami 3802, pripravljena, da se vlak v teku.
"Naslednja postaja je Chicago," Napuhani Sperling, za zabavo potnikov.
nežno ziblje po vrsti, je opravil zgodovinski Mount Clare. dom Charles Carroll, barrister, odvetnik, kmet, zakonodajalca in framer Deklaracije Maryland je o pravicah, ki je umrl leta 1783.

Zviti ostanki starih Mount Clare Trgovine, dolgo porušili in muzeja velika obnova trgovini, kjer je železniški oprema prenovljen.
Jen in Jenna Aubert-Utz, A Parkville par in predani železniških potnikov, so bili navdušeni nad možnostjo, da vozijo kos vintage tirne opreme.
"Samo jahanje ta avto me ustavite in me popelje nazaj v drug čas. Zelo sem vesel, da je bila ohranjena," je dejal Jen Aubert-Utz, pomočnik Baltimore County ogenj šef.

"Ljubimo vožnjo vlakov po vsej državi in ​​lani smo jih vozili v Evropi. In smo šli z vlakom v New Yorku prihodnji teden," je dejal Jenna Aubert-Utz, upokojeni policist County princa Jurija. "Mi smo v upanju, da gredo na smučeh kmalu. Želimo videti kamnit."
Prav tako je dejal, da je užival na prijeten in casual atmosferi, da lahko potovanje z vlakom zagotoviti. Prav tako rad spi na vlakih in se lulled spati ritem tirnic.
Liam Honnoll, 8, naraščajoče tretje grader od Jonesboro, Ark., Drugi diehard železniškega ventilator, je bil obisk muzeja in vožnja v eno miljo Express z družinskimi člani prvič.

"Všeč mi je vlake. Rad jih jahanje. Rad jih gledal," je dejal s širokim nasmehom.
"Zdaj veste, zakaj smo porabili veliko časa na razred prehodih," je njegov ded, John Honnoll, je dejal v smehu.
One Mile Express vlaki bodo delovali nedeljo ob 1. uri Za dodatne informacije urnik, pokličite B & O muzej na 410-7572-2490 ali www.borail.org .

del na pultu ali na enem od šestih tabel.