sreda, 12. julij 2017

[ NL - Arriva ] Flirt GTW Stadler

Tudi v letih 2020 in 2035 Arriva ostaja nosilec na severnih progah v Groningenu in Friesland. To je danes napovedal province Groningen in Friesland in Spodnja Saška. Arriva je že prevoznik na severu in teče z opremo tipa GTW Stadler. Ta flota bo posodobljena in bo odredilo novo opremo.

Najbolj nujna poudarja, so to nova podoba in 18 "Flirtino je" bo naročiti od Stadler. Nov videz ujema s strategijo, ki smo jih že opisani v železniški Magazine 343. Logotip je bolj sodobna in je dobila svež videz.

Flirt


Stadler se bo 18 "Flirtino je" odredil. Arriva zdaj še vedno daje nekaj podrobnosti o novih vlakov, vendar pa morajo izkoristiti HVO (zelo čisti biodizel) v teh 18 Flirtino in bi moralo biti mogoče zgraditi vlakov ničelno emisijo. Kako bo to videti, kot je še ni znan, verjetno pa bo "power pack", so postavljeni v sredino vlakov ven. To se zgodi na primer, če je hibrid, Flirt vlaki za regijo Valle d'Aosta v Italiji. Tukaj je kombinacija dizelskega motorja, baterij in sposobnost vožnje električno uporablja. (Glej sliko) Ti novi vlaki se uporabljajo na Leeuwarden poti - Groningen Europe Park. Število različnih variant Flirt na Nizozemskem je ob sedmih.

sedanja flota

Sedanja flota 69 vlakov bo prenovljen v skladu. Ne bo le notranjost je treba spremeniti in barvno shemo, pa tudi tehnično se bo izboljšalo vlaki. Ti bodo dobili naprednih baterijskih vložkov, na primer tako, da bodo vsi vlaki kmalu hibrid. Baterije bodo shranjevanje zavorne energije, ki jih niso samo trajen, ampak tudi tišji, ko vleče stran od postaje. Prednost tega je, da ne bo vsaka obremenitev je več (nizke frekvence) hrupa in vibracij, ki ga resonanco v mirovanju vlakov na končne točke.
Poleg nove opreme in obnovo obstoječega voznega parka, je Arriva dodatno ponudbo za popotnika na severu:

Dodatne potovanja:

  • Dodatne teče iz druge hitre železniške Groningen Leeuwarden vv na soboto in v nedeljo popoldne / zvečer.
  • Dodatna noč vlak Groningen-Leeuwarden v noči s četrtka na petek in v petek do sobote.
  • Vsake pol ure z vlakom iz Groningen do Eemshavnu med 6:00 in 20:00.
  • Dodatne vožnja Sneek-Stavoren VV v jutranji in popoldanski konici, in v petek in soboto pozno zvečer vožnje Sneek-Stavoren in Leeuwarden-Stavoren.

 Več udobja in enostavnost potovanja:

  • Kazalci kažejo sedež prek aplikacije in na zunaj prostora za železniške po koliko sedeži so na voljo.
  • Organizacija zamrznitve oblikovanja, kjer bi končne notranje odločitve, skupaj s potniki in zainteresiranimi stranmi.
  • Vsak vlak dve zaprti stiltecoupés Popotniki lahko udobno delo, študij ali v tišini.
  • Betonski izboljšave uporabniške izkušnje na postajah in platform, vključno s podatki z glavno postajo in letnega proračuna.
  • Stanje na infotainment sistema umetnosti, s trenutno potovalne informacije in prilagodljiv po vsebini, prikazani na štirih 18,5 palčni zaslon na predelu.
  • 2% zmanjšanje letne CO2.
V letu 2020, jahanje prvi Flirtino v Groningenu in Friesland in v prvih prenovljeno dvokolesnih motornih vozil. Dne 13. decembra 2020 se bo začelo koncesijo.