sobota, 15. julij 2017

[ GER - RRX/DB ] Prototip Rhein-Ruhr-Express EMU razkrila

NEMČIJA: Prototip za floto 82 Desiro HC električnih več enotah, ki Siemens je za dobavo storitev Rhein-Ruhr-Express je bil premierno predstavljen na testnem centru Wildenrath na julij 12. Sedem pre-serija EMU, je treba opraviti obsežno testiranje pred začetek potniškega prometa ob koncu leta 2018.

Rheinland, Westfalen-Lippe Rheinland-Pfalz Nord, Rhein-Ruhr in Nordhessen prometni organi dajo naročilo za 82 štiri-car enot v marcu 2015 v EUR 1 · 7 milijard dogovor, ki vključuje 32 let vzdrževanja na namen-build skladišče v Dortmundu. Zaradi visoke vrednosti naročila, organi ločeno nabavo flote iz razpisov treh poslovnih pogodb RRX, od katerih sta bila dva zmagal National Express, in enega, ki ga Abellio.
Siemens je razvil novo različico svojega Desiro družine za pogodbo, z enim krova vožnje avtomobilov in dva dvonadstropne vmesnih avtomobilov, kar znaša skupaj 400 sedežev; EMU bo običajno delujejo v parih. Klimatizirane notranjost funkcijo Wi-Fi in vtičnice, zložljive mize in bralne luči v prvem razredu.
160 km / h EMU bo ostala v stalnem komunikacijo z deponije, dokazujejo podatki za podporo napovedno vzdrževanje in omogočajo potencialne napake je treba popraviti, preden se pojavijo. Sistem voznika pomoč bo zagotovila pomoč za zaviranje in pospeševanje, da pomaga optimizirati prometne tokove na prometni mreži Rhein-Ruhr.