petek, 10. februar 2017

Galerija/Gallery; [ RO - Astra Trans Carpatic ] Astra Trans Carpatic začenja odprtega dostopa nočni vlak

ROMUNIJA: Open operator dostop Astra Trans Carpatic tekel Ustanovna vlakom iz Arada, da Bucureşti Nord preko Sighişoara in Braşov noči na 2. februarja.

Novi operater je podprta z Valer Blidar, ki ima v lasti tudi proizvajalec železniške Astra Vagoane Călători Arad, ki je dobavil dve šest avtomobilov grablje za avtobuse za storitev. Oprijem zagotavlja Servtrans. Vključno z železniškim voznim parkom in za dostop po tirih, je projekt verjeli, da predstavljajo naložbe do € 20m.



Vsak vlak je narejena iz enega v prvem razredu trenerja, dveh spalnih avtomobilov in trije ležalniki. Vstopnice se najprej prodajajo na krovu, s spletne prodaje naj bi bilo treba uvesti še pred koncem februarja. Cene vozovnic za 619 km vožnje je ob 11 h so podobne tistim, ki jih nacionalni operater CFR Călători na voljo, in sicer od 24 € v prvem razredu sedežev avtomobila za 54 € v spalni avto. Voda in kava vključena ležalniki potnikov, medtem ko je v prvem razredu vozovnice vključujejo sendviče.
Astra Trans Carpatic bo sprva deloval en vlak v vsako smer, na drugi dan do 19. februarja, ko je na dan storitve v vsako smer, ki se je začela.
Temišvar - Storitev Oradea se pričakuje, da bo v bližnji prihodnosti, in Temišvar - storitve Wien je načrtovana za tretje četrtletje letošnjega leta.