sreda, 25. januar 2017

[ UK / ITA - Firstgroup / TI / FS] FirstGroup in Trenitalia združiti moči - West Coast in East Midlands franšize

FirstGroup in Trenitalia UK Ltd, da se potegujejo skupaj za East Midlands in Coast partnerstvu West franšize, ki naj bi se oddajo v letu 2018.

Kot prvi Trenitalia East Midlands Rail Ltd., podjetja vložila prijavo interesa za to franšizo na ministrstvo za promet v januarju 24. Najprej Trenitalia West Coast Rail Ltd bo ponudba za franšize Coast partnerstvu West.
Prvi železniški poslovodni direktor Steve Montgomery je rekel: »Tako sami in Trenitalia imajo obsežno znanje vodenja dnevnih migracij, regionalni in dolge razdalje storitve, kot so tiste, ki tvorijo franšize East Midlands.
"Podobno je Trenitalia spremenila uporabniško izkušnjo na železnicah v Italiji s svojimi hitrimi Frecciarossa poti. Ti bo partner na svetovni ravni ponudbe, kot smo oblikovati predloge za zagotavlja odlične storitve za West Coast potnikov in tesno sodelovati z HS2 Ltd za zagotavljanje najboljše rešitve za nove storitve HS2, hkrati pa se zmanjša izrivanje na obstoječem omrežju in ustvarjanje gospodarske rasti navzgor po deželi. "
Trenitalia izvršni Barbara Morgante dodal: "Prepričani smo, da so izkušnje, sposobnost, inovativnost in sposobnosti naših dveh podjetij, razvitih na mednarodnih trgih, predstavlja popolno kombinacijo za vie za te zahtevne ponudb."
Trenitalia je načeloma dogovorila, da pridobijo vozačev operaterja c2c od National Express v okviru dolgoročnih načrtov za širitev v železniškem britanskem trgu (vlak 818).