sobota, 14. januar 2017

[ UK - British Railways ] Železniško omrežje nagrade pogodba Shotts Line elektrifikacija


UK: je omrežje Rail oddano CARILLION energetskih vodih Ltd pogodbo £ 49m za Naelektrizirati Holytown Junction - Shotts - Midcalder Junction linijo, kot del projekta £ 160m bi zagotovili četrto elektrificirano progo med Edinburgh in Glasgow.


ScotRail bo deloval v prihodnje električnih storitev na Edinburgh - Shotts - Glasgow pot s pomočjo Hitachi Class 385 EMU.
Pogodba vključuje namestitev 74 tirnih kilometrih 25 kV 50 Hz opreme elektrifikacije na spletu dvojnem, vključno z vegetacijo min, preiskave na kraju samem, projektiranje, 1 458 zložene temeljev in namestitvijo 1 265 drogovi, žice teče, napajalnikov , povezovanje in skladnost sistemov.
Ločeno naročilo zajeto zagotavljanje povečanih zračnosti za opremo, elektrifikacije in spremembe za premostitev ograj, ki so že v teku. Širši nadgradnja Projekt vključuje tudi nove brvi postaj na Addiewell in West Calder, razširitev platforme na Carfin, Shotts in West Calder in prenovo Livingston Južne postaje. Zaključek projekta elektrifikacije je predviden za marec 2019.
"To delo prispeva k preoblikovanju storitev v osrednjem pasu kot del širšega svežnja naložb za povečanje železniški promet med dvema največjih mest v državi, kar pomeni, potniki videli krajši čas potovanja, povečano zmogljivost in boljšo zanesljivost," je dejal škotski Transport minister Humza Yousaf 12. januarja