torek, 29. marec 2016

[ UK - BR ] Rumena spredaj konča postalo neobvezno

UK: Nova železniška Standardna skupina zajema slišnost in prepoznavnost je začela veljati 5. marca, odprava zahteve glede vlakov na nacionalno omrežje, da imajo rumeno spredaj konča.

varnostna industrija telo RSSB dejal tehnologija žaromet se je stanje izboljšalo, saj je bila zahteva za rumeno ploščo predstavil leta 1950, ko je bilo ugotovljeno, da so dizelski in električni vlaki tišja od parnih lokomotiv.
lastniki vozil in upravljavci biti dovolj zagotoviti prepoznavnost, ki pri novih in spremenjenih vozil vključuje vgradnjo žarometov so v skladu s tehnično specifikacijo za interoperabilnost za lokomotive in potniška tirna vozila. Rumena sprednji del je še vedno potrebna za vlake brez nove ureditve žarometov ter specifikacijo za rumeno ploščo je še vedno na voljo v novem standardu GM / RT2131, če je to ugotovljeno, da je dobra praksa.
RSSB dejal sprememba pomeni, lastniki in upravljavci zdaj lahko "da svojo ozaveščeno izbiro" o prednji barve konca, ob upoštevanju ocene tveganja in posvetovanju z vsemi prizadetimi stranmi. Barve, povezane z signalnih vidikov, ali z visoko prepoznavnost oblačil se je treba izogniti.   
Vendar pa je malo verjetno, da v tako kratkem času, saj je večina obstoječih vozil z rumenimi sprednjih koncev verjetno, da jih bo, ker niso v skladu z zahtevami žarometov TSI.  
Na progi je rastlina še rumena, in naprej obrnjenih površin na premikalne lokomotive in snežni plugi je treba vedno pobarvane rumeno s črnimi diagonalnimi črtami, kjer je smiselno, da to storijo.