sreda, 23. marec 2016

[NOVA ZELANDIJA] Transdev podpiše operacijski pogodbo Wellington

NOVA ZELANDIJA: Večja Wellington Regionalni svet podpisal pogodbo o 15. marca za Transdev Wellington doo za opravljanje primestnih železniških storitev v glavnem mestu.
Transdev Wellington je skupno podjetje Transdev, ki je delovala železniških storitev v Aucklandu leta 2004, in Hyundai Rotem, ki bo ohranila Metro Rail floto Matangi 1 · 5 kV DC električne motorne-enote, ki jih je dobavil Wellington. Partnerstvo je bil imenovan prednostni ponudnik v decembru, pretepanje Serco in Keolis Downer-KiwiRail skupno podjetje.


Novi operater prevzeli dolžnost državne železniške KiwiRail julija 1. Pogodba bo trajal devet let, z dveh triletnih razširitve, ki so predmet doseganja ciljev uspešnosti, vključno učinkovitost in zadovoljstvo strank na čas. GWRC pričakuje, da pogodbe za opravljanje prihranke v višini približno 100 milijonov NZ $ več kot 15 let.
"To je prvi javni prevoz pogodba v regiji, Wellington, ki je resnično na podlagi uspešnosti in vozi resnično partnerstvu", je dejal GWRC predsednik Chris Laidlaw. "In to je šele začetek, svet bo z novimi avtobusnimi linijami in pogodb v naslednjih dveh letih. Še naprej bomo videli izboljšave in pravo vrednost za denar. " Tam bo tudi prehod na enotno blagovno znamko javnega prevoza, Metlink.
"Naša ekipa je delo zelo težko proti službe datum začetka dobave, da se zagotovi neoviran prehod brez motenj za osebje in stranke," je dejal Transdev vd direktor, Wellington, Alan Bannister. "Mi smo že tesno sodeluje z KiwiRail, GWRC in železniškem in pomorskega prometa unije , ki bi olajšala to. KiwiRail je trdo delal za vzpostavitev železniškega omrežja, ki je v dobrem položaju v smislu učinkovitosti in visoko zadovoljstvo strank ocen. Veselimo se, da gradi na teh uspehov voziti še večje zadovoljstvo strank, točnost, zanesljivost in pokroviteljstvo, ki prispeva k blaginji in rasti v regiji. "
Odvetniška pisarna DLA Piper svetoval GWRC in njeno hčerinsko družbo Večja Wellington Železniški Ltd na posel.