torek, 9. februar 2016

[ RUS - RŽD ] Sporazum Moskva "Small Ring"

RUSIJA: po posvetovanju z moskovske mestne vlade, Srednja in primestnega potniškega prometa Co in Moskva Metro so se dogovorili, da prenese na ruskih železnic pravice in obveznosti v skladu s pogodbo o zagotavljanju storitev na progi Small Ring.

Manjša Ring potnikov se predvidoma začela 2. septembra, po zaključku obsežne modernizacije in elektrifikacijo 54 km krožno tovorni poti.
2. decembra je centralna PPK objavila pogodbo za Demikhovo obrat Transmashholding za oskrbo 35 Tip ED4M-500 za mala Ring. Vendar RZD dejal, da namerava uporabiti Siemens / Sinara Lastochka električnih več-enot. Ti imajo bolj zapletene zahteve za vzdrževanje v primerjavi z drugimi modeli, in flote bo osredotočeno na ustrezno opremljeno Podmoskovnaya skladišče.
RZD je dejal, da bi bilo 130 vlaki Small Ring v vsako smer na dan, ki pristajajo na 31 postajah. Izdajanje vozovnic bo povezano z mestnega prometnega sistema, s prevoznin, ki jih v mestu. Ridership predvidoma dosegel 300 milijonov potnikov / leto v letu 2025.
  • RZD namerava porabiti 3 milijarde rubljev na novih več-enot v letu 2016, vključno z nakupom 82 ED4M in ED9E EMU. RZD načrtuje tudi posodobitev 956 obstoječih avtomobilov.