sreda, 7. december 2016

[ ITA - TI / FS ] Hitachi podeljujejo pogodbe o vzdrževanju Frecciarossa

ITALIJA: Hitachi Rail Italija je bila dodeljena dve pogodbi v skupni vrednosti € 100m, ki zajema zagotavljanje storitev vzdrževanja za Frecciarossa vlake za visoke hitrosti, ki jih Trenitalia upravlja.

Vredno € 79m, prva pogodba zajema zagotavljanje rezervnih delov in dela, da se ohrani Frecciarossa 1000 flote v obdobju devetih let poleg garancije. Celotno flota 50 Frecciarossa 1000 vlakov bo predvidoma v obratovanju od pomladi 2017, v skladu s HRI.
Trenitalia je prav tako prejel skupno podjetje za HRI in voznega vzdrževanje zalog izvajalca SITAV drugo podaljšanje svoje pogodbo o zagotavljanju preventivno in korektivno vzdrževanje za floto Frecciarossa 500.Pogodba o 12-mesečni je vredno € 21m.

HRI CEO Maurizio Manfellotto dejal, da so pri oddaji javnih naročil dodatno potrditev zmožnosti podjetja, ne samo za dobavo izdelkov "napredne tehnologije in oblikovanja", temveč tudi kot pomoč "korak za korakom" strank pri izpolnjevanju njihove zahteve, da se zagotovi boljše delovanje potnikov. "To je še en dokaz naše konkurenčnosti v sektorju in strateške poslovne kot so servis in vzdrževanje", je še dodal.