torek, 13. september 2016

[ UK - British Railways ] CAF odpreti UK voznih rastlin v letu 2018

UK: špansko vozni park proizvajalec CAF je objavila več podrobnosti o svojih načrtih za odprtje proizvodnega obrata v Združenem kraljestvu, naslednje srečanje med družbo predsednik Andrés Arizkorreta in državni sekretar za promet Chris Grayling.

"Ogledali smo si na več kot 100 lokacijah v Walesa, Anglije in Škotske ter se sedaj trudijo na podrobno oceno stroškov, za zasnovo in izdelavo vozni red", Arizkorreta dejal septembra 12. "bomo, da odločitev o lokaciji mesta v naslednjem nekaj tednov in načrt, da imajo nov obrat delovati do pomladi 2018. "
CAF išče vodom povezana spletno stran, kjer lahko zgradi 15 000 m 2 glavna stavba z dodatnimi 10 000 m 2za hlevu. Obrat bi se uporabljal za sestavljanje, testiranje in naroči nova vozila, kot tudi podsklope, kot so električne in pnevmatske opreme in notranje opreme.
Arizkorreta dejal CAF se zavzema za vzpostavitev svojo prisotnost v Veliki Britaniji, in da mora biti obseg podvojiti začetno velikost objekta, da lahko podjetje za sprejetje prihodnjih proizvodnih projektov ter vzdrževanje in servisiranje dejavnosti.
CAF pričakuje, da bo najprej zaposliti več kot 200 zaposlenih prek svoje hčerinske družbe CAF Železniški v Združenem kraljestvu. Predvideva, da bo njegova dobavne verige "aktiven partner pri razvoju rastline", in podpirati ustvarjanje dodatnih delovnih mest.
Eversholt Rail Group in Arriva Rail North januarja CAF oddano naročilo € 740m za dobavo 31 tri-car in 12 štiri-car Civity električnih več-enot in 25 v dveh avtomobilov in 30 tri-car DMU za uporabo na severni franšize.Temu je sledil v mesecu maju, ki ga naročil iz Eversholt in Beacon Rail za dobavo 12 pet-car EMU in 66 push-pull trenerji za TransPennine Express franšize FirstGroup je, z ločenim sporazumom € 310M, ki zajema tehnično podporo in rezervni upravljanje delov do leta 2023.
CAF je tudi trenutno proizvodnjo 75 avtomobilov za Serco je Caledonian Sleeper storitev na podlagi pogodbe o € 200m, in je bil v ožjem izboru za pogodbe za dobavo okoli 50 EMU za omrežje Merseyrail.