torek, 27. september 2016

[ Kitajska - MTR ] MTR pričakuje prvo visoke hitrosti vlaka

KITAJSKA: MTR Corp objavil 23. septembra, ki je v kratkem pričakuje, da prevzame po morju prva od devetih visoke hitrosti vlakov, ki jih CRRC Qingdao SIFANG delovati od Kowloon Shenzhen in Guangzhou na Express Rail Link.

Pred pošiljanjem iz Qingdao, je prvi niz opravili obsežno testiranje tovarne, z "stroge standarde za nadzor varnosti in kakovosti" izvršiti v fazi načrtovanja in proizvodnje, v skladu z MTR. "Med proizvodnjo vlakov, ki so bili člani osebja MTR nameščene tako, da se pozorno spremlja proizvodni proces, vključno s proizvodnjo, montažo in testiranje postopkov", je dejal MTR Projekti direktor dr PHILCO Wong.
Dinamično preskušanje je bilo opravljeno na visoki infrastrukture hitrosti med Šanghaju in Kunming, z več kot 5 000 km nakopičene v testnih voženj.
Ob prihodu v Hong Kongu, bo prvi vlak dostavijo Shek Kong stranskih tirov, preden so statične in nizke hitrosti dinamičnih preskusov. Temu bo sledila z dinamično testiranje na 16 km pilotnega razdelku o XRL med nujno reševanje tiru je na shek Kong in stavbe za prezračevanje na Mongkok Zahodu.
Ki temelji na oblikovanju CRH380A, vsaka XRL garniture ima osem avtomobilov in tehta 408 ton. Obstajajo sedeži za 579 potnikov, plus dve prostorov za invalidske vozičke, in največja hitrost je 350 km / h.
MTR poroča, da je XRL projekt poteka po načrtih 'in je zdaj okoli 82% končana. Dohodkov pravnih oseb, pravi, da je "kar najbolj prizadevajo" za dosego cilja zagotavljanja XRL za prevoz potnikov v četrti 3 2018.