nedelja, 11. september 2016

[ FRA - SNCF ] Alstom in SNCF razvoj naslednje generacije TGV

FRANCE: September 7 Voyages SNCF CEO Rachel Picard in predsednik Alstom Francija Jean-Baptiste Eymeoud uradno odprli delovni prostor v skupni rabi v Parizu, ki je dom 20-članska ekipa iz družbe Alstom in SNCF, prizadevajo razviti naslednjo generacijo TGV.

Zaradi začetek obratovanja leta 2022, se bo v prihodnosti visoke hitrosti vlak Francije ponujajo "pravi preboj v smislu konkurenčnosti", v skladu s projektnimi partnerji, zmanjšanje stroškov in hkrati nudijo potnikom "novo izkušnjo" v udobju in storitev na krovu.
Cilj projekta je zmanjšati pridobivanje in operativne stroške za vsaj 20%, pri čemer je "materialno stopnjo recikliranja" povečala na več kot 90% in poraba energije zmanjšana za najmanj 25%. TGV naslednje generacije naj bi ponudili 20% povečanje zmogljivosti, ki temelji na bolj modularno notranjostjo hkrati hkrati ponuja potnikom izboljšane krovu storitev in povezljivosti.
Delo opredeliti specifikacije naj bi bil končan do konca leta 2017. podrobnega načrta, se pričakuje, izdelava prototipa in odobritev, da se približno štiri leta, serijska proizvodnja in dostava omogočajo nove oblike za vstop komercialno službo v sredini 2022 .
SNCF je dajanje na razpolago okoli 250 zaposlenih za podporo projektu, vključno z inženiring center v Le Mansu. Alstom pravi, da bodo rezultati tega programa dopolnjujejo svojo ponudbo Avelia vlakov za visoke hitrosti, razvit v delu pod "TGV prihodnosti" Program je sofinanciran s strani francoske vlade.