sreda, 8. julij 2015

[ SWI - SBB CCF FFS ] Mock-up Stadler je Gotthard dizajn z vlakom

ŠVICA: Stadler Rail in švicarskih zveznih železnic uporabljate polne velikosti leseno mock-up, da se preveri načrtovano notranjo zasnovo 29 Giruno vlakovnih kompozicij, izrečenih v maja 2014 za uporabo v zvezi s storitvami iz Basel in Zürich Milano preko baznega predora Gotthard.

Mock-up na Stadler je Bussnang tovarni vključuje predstavitve prvega in drugega območja razreda, kot tudi bife, kabino in opremo za invalidne potnike. To je obiskalo več kot 200 zaposlenih in zainteresiranih strani, ki so predložili 270 predlogov, ki upajo, SBB in Stadler bo preprečil potrebo, da drage spremembe treba v poznejših fazah.

SBB pravi 11-car nizkopodni zglobni 249 km / h vlakovne kompozicije bodo imeli "prostorne in svetle" notranjost, z 3G / 4G mobilni telefon Ojačevalec signala, vtičnicami na vseh sedežih, velike režijske prtljažniki in ločeni moški in ženske sanitarije.

Gradnja novih vlakov bo predvidoma začela v začetku leta 2016 so predvidena za začetek obratovanja leta 2019, tri leta po tem, ko se odpre bazni predor, rezanje Zurich - krat Milano potovanja pod 3 h.