ponedeljek, 20. julij 2015

[ AUT- OBB ] Železniški industrija Semmering (OBB)

Avstrijski zvezni Upravno sodišče je zavrnilo pravno izziv Semmering baznega predora projekta, odločilo, da so okoljske študije ustrezna in svetovne dediščine stanje obstoječe proge je ni ogrožena.



Belorusija Železnice je prestavil datum njegove letne spremembe voznega reda od konca maja do decembra, v skladu z operaterji v EU.

Swiss Post in SBB so namestiti Moj Post 24 zbirko parcel in drop-off strojev na do 50 postaj, medtem ko je storitev "Click & Collect" je treba z SBB, Migros Züricha in Švicarski Post je začela še letos.

SNCF in letalske Emirates sta podpisala sporazum o letih pod skupno oznako , ki omogoča preko vozovnic za 19 TGV postaje preko pariškega letališča Charles-de-Gaulle.

Poljske Lubelskie Voivodship oddano PR petletno pogodbo za opravljanje lokalne storitve potniškega prometa.

PKP Cargo je zaključila nakup 80% deleža v družbi Napredno svetovnem prometu za € 103m. AWT dobički dostop do PKP Cargo električne lokomotive certificirane za Češko, medtem ko bo PKP Cargo razširiti svoje dejavnosti na Češkem, kjer ima sedaj 10% tržni delež. Preostalih 20% AWT lasti Minezit SE.

Kansas City Southern je dosegel dogovor z Sasol kemikalij za gradnjo in dolgoročni najem za shranjevanje-v-tranzitu železniški dvorišču bi podprli novo etan krekinga in derivati ​​projekt Sasol je v Lake Charles, Louisiana.

Prvi dve formacije 25 kV 50 Hz AC EMU avtomobilov se dobavlja iz CSR Qingdao SIFANG za prevoze omrežja Roca v Buenos Airesu so vstopili v službo 8. junija, ki deluje semi-hitre storitve, med Plaza Constitución in Temperley med 09.30 in 16.30.

Kot posledica zapoznele oddaje naročil za opremljanje, datum odpiranja za baznim predorom Ceneri je dal nazaj leto decembra 2020.

Abellio Deutschland je preselila svoj ​​sedež iz Essna v Berlin.