četrtek, 4. junij 2015

[ RUS - RZD ] TALGO vlaki v Rusiji

RUSIJA: najprej zvezne potniškega CO sedmih TALGO vlakovnih kompozicij je bila odprta ruski Železnice predsednik Vladimir Yakunin in TALGO predsednik Carlio de Palacio s slovesnostjo na Kurska postaji Moskve 1. junija.

Prva storitev, ki jih upravlja TALGO zalogi je 14.00 iz Moskve do Nižni Novgorod. Začetek z oznako "vrhunec 20 let dela in pogajanj", po Guillermo Martinez, generalni direktor TALGO v Rusiji, ki je dejal, "smo lahko končno videli španskega tehnologijo teče čez to državo, zelo pomemben mejnik za Rusijo in Španijo . "
RZD je blagovno znamko svoje TALGO vlakovne kompozicije kot Strizh (SWIFT), nadaljuje ornitološko temo Sapsan (sokol) in Lastochka (pogoltnjenje) flot. Garniture-lokomotiva vleče poslikane v barvah ruske zastave imajo pasivno nagibanje in teče s hitrostjo do 200 km / h, daje čas potovanja od 3 h 35 min za 440 km poti.
Vsak vlak ima 18 potniških vagonov in dva tehnična avtomobili, s skupno zmogljivostjo 414 potnikov, v prvem in drugem razredu sedeži in dve dvoposteljne spalnih prostorih. TALGO dejal vlaki so zasnovani, da zagotavljajo "najvišje ravni udobja in dostopnosti", medtem ko "občutno" zmanjšanje porabe energije v primerjavi z drugimi vlaki. Wi-fi je opremljena, in je dining car.
Zvezna Passenger Co dano naročilo € 100m za sedem vlakov junija 2011. To je bilo prvotno predvideno, da bi se štirje sklopi uporabljajo v Moskvi - Kijev storitve, pa bodo sedaj lahko uporablja na Moskva - Nižni Novgorod poti, ki omogoča Siemens Sapsan vlakovne kompozicije, ki se je osredotočila na Moskva - St Petersburg hodniku.
Preostali trije TALGO garniture je bilo naloženo z opremo za avtomatsko-gauge spreminja in se bo predvidoma prihodnje leto začetek obratovanja na Moskva - Minsk - Varšava - Berlin poti, preklapljanje od 1 520-1 435 mm profila v Brestu.