sreda, 17. junij 2015

[ It - Friuli Venezia Giulia ] Po letih čakanja in napotnic, ki prihajajo v službo Etr563 Caf Civity Furlanije Julijske krajine

Končno v službi ETR563 Civity, ki ga španska Caf v Furlaniji Julijski krajini. 



Po dolgih letih čakanja, napotnic, testov in testov za odobritev, kot je bilo napovedano (v. člen ), 14. junija so bili prvi trije vlaki dostavljena z regijo, Trenitalia za začetek reklami ob Tržaško-Cervignano -Udine-Trbiž. 
"Danes smo odprli novo stran z zagonom treh novih vlakov in prihodom ostalih pet do septembra. Bomo poskrbeli za naše državljane in naše osem novih vozilih javnega potniškega prometa, ki bo dramatično izboljšanje storitev, "je komentiral z zadovoljstvom predsednik dežele Furlanije-Julijske krajine Debora Serracchiani. 
"Ta nova vlaka, ima lastnosti, pospešek, rednost in udobje zelo boljše od tistih, ki Vlak je že v službi - je dodal predsednik uprave Trenitalia Vincenzo Soprano - in bodo kupci našli veliko prednost, saj s sposobnostjo, da bi lahko študij višjo sledovi pospešek uspešnosti, nato pa z-krat manjša. " 
Vlaki so sestavljena iz petih zvočniki, v skupni dolžini 91,6 metra. Najvišja hitrost je 160 km / h.ETR 563 ima 295 sedežev in 263 stojišč in objektov, namenjenih za dostopnost za ljudi s posebnimi potrebami, transportnih koles in je že možnost opremljanja poseben komplet za prevoz do 30 ciklov. V smislu varnostnih sistemov in informacijskih je vlak opremljen s 15 kamerami, protipožarnih sistemov in detektorjev dima in 10 LED zasloni z 20 informacijskih tabel in sedem postaj za neposredno komunikacijo med potniki in posadko. 
regiji Prav tako je kupila 4 bolj kompleksno ETR564, multitension, deluje, in že odobrena, v čezmejnih storitev v Sloveniji in Avstriji.


Arhiv slika ; EuroCityCard (December 2013 -Trieste/Trst)