četrtek, 5. februar 2009

Madžarska; Dva razreda 86, za Floyd iz Europhoenix


Po več mesecih sprememba dela, Europhoenix razkrila Demonstrant lokomotiva, spremenjene od standarda BR razreda 86 lokomotiv, ki dokazujejo vrsto spremembe mogoče za izvozne locomotives.The Družba je prav tako razkrila prvi bivši razred 86 lokomotiv za izvoz, številka 0450 001-7, namenjenih za odprti dostop operaterja Floyd na Madžarskem.

Opremljeni s sodobno standarda lahkih skupin in strehi nameščenih žarometov za uskladitev z evropskimi standardi, na mestu izvirne headcode nameščene označevalne luči in centralnih žarometa, se bo tudi lokomotiv je opremljena z dvojnimi Faiveley pantrographs v ustreznem času, kot še en primer spremembe, ki so na voljo v okviru programa Europhoenix.

Spremembe vleko in notranje opreme se bodo izvajale v skladu s zahteve strank.

Europhoenix hkrati razkrila prvi nekdanji razreda 86 lokomotiv za izvoz, številka 0450 001-7, namenjenih za odprti dostop operaterja Floyd na Madžarskem.

Ta lokomotiva značilnosti alternativa spremenjenih žarometa dogovora v skladu z madžarsko standarde, in je bila dana celovit pregled na Long Marston. The loco je posledica, da se premaknete na Crewe za žive testiranje v torek, 3. februarja, in da prekapčanje Floyd za izvoz.

Druga lokomotiva je v postopku spreminjanja za Floyd in bodo sledili Floyd 1 do Madžarske v marcu.

Rečeno je, Floyd 8 lahko pridobijo več lokomotiv te vrste iz Europhoenix kmalu.

Foto;MAV