petek, 27. september 2019

[ PL-PKP] EN57 kot Orient Express za Gomulka ....

Nedvomno eno najbolj prepoznavnih stojnic na sejmu Trako pripravlja MS Masters Service. Podjetje, specializirano za odstranjevanje grafitov z železniškega voznega parka, se je spremenilo v dnevno sobo ... nadzorna enota EN57.

Krmilna enota EN57, namenjena kasaciji, je bila kupljena od Leszna, od Przewozy Regionalne. Izvedba izjemno izvirnega projekta se je začela marca 2019. Učinek je neverjeten in verjetno ni potnika, ki ne bi rad potoval v takšnem "stranišču". V notranjosti so bili elegantni kavči, lesene mize in zavese so bile nameščene blizu oken. Na polici, poleg gramofona, je celo originalna knjižica vozil s številko 1006.

Vozilo je mogoče občudovati v dvorani B, tik ob izhodu. Opremljena je s "cestnimi" kolesi, zaradi česar je mobilna in verjetno jo bomo videli tudi na drugih prireditvah.

- Ta EN57 je bil ustvarjen posebej za sejem Trako, je rezultat našega dela. Zbuja ogromno zanimanje in že vemo, da je bil hit. Močno vas spodbuja, da se seznanite z našo ponudbo - je dejal Jacek Jakubiec, komercialni direktor podjetja MS Masters Service, distributerja detergentov za odstranjevanje grafitov z železniškega voznega parka in izvajalec čiščenja železniškega voznega parka. Pri odstranjevanju grafitov podjetje sodeluje z večino operaterjev na Poljskem.