petek, 14. junij 2019

[ NEM - WNB] WNB naroči Regio-S-Bahn Bremen

NEMČIJA: Podružnica TransDev NordWestBahn je družbi Stadler dodelila 100 milijonov € stikov za dobavo 16 flirt električnih več enot za uporabo na storitvah Regio-S-Bahn Bremen / Niedersachsen od decembra 2022.


Naročilo, ki je bilo objavljeno 13. junija, je sledilo aprilskemu naročilu za konkurenčno ponudbo, da bi lahko prvotni NordWestBahn še naprej izvajal storitve od decembra 2021 do decembra 2036. Dodatni vlaki bodo vozni park pripeljali na 51 enot, s čimer se bo povečala zmogljivost in zagotovila večja oprema. rezerve za poslovanje.
Štirikolesni elektromotorji 160 km / h bodo dolgi 86,9 m, s sedmimi vrati na stran, kar omogoča hitro vkrcanje in izstop. Vsaka enota bo imela 260 sedežev in 527 potnikov. Na voljo bodo standardna in PRM stranišča, wi-fi in informacijski sistem za potnike v realnem času.
Stadler je dejal, da bi imeli "posebej veliki" večnamenski prostori prostor za kosovno prtljago, velike vozičke in do 30 koles, z vtičnicami za polnjenje električnih koles.
Najnovejše naročilo bo nemško floto flote Transdev preneslo na 118 enot različnih konfiguracij. "Veseli nas, da lahko nadaljujemo konstruktivno in uspešno sodelovanje s Transdevom," je povedal Jure Mikolčić, predsednik uprave Stadlerja v Nemčiji.