ponedeljek, 10. september 2018

[ RO- Astra ] Ex DSB in ime vlak je IC 2 prodal za Astra vlak v Romuniji .

Astra transcarpatic je prejšnjo soboto spoznala dirko predstavitve na,-baia mare-arad odnos.

Oktobra 2017 je atc prinesel iz danske 3 vagonov diesel "IC 2", ki jih je družba ansaldo breda zgradila med letoma 2005-2013 in 2005-2013, z namenom, da bi se v romuniji ustrezno



Po enem letu dela in odpravi težav, ki jih je podjetje dsb zelo dolgo povzročil (danska železnice), so nekateri vagoni stali na mestu in 10 let, 2 dmu je bilo odobrenih v romuniji 3 To se zapira v fazah odobritve.

Railbuses ic 2 bo vstopil v komercialno službo, ki se bo začela oktobra (uradni datum, ki ga še vedno nimamo) na,-baia mare-arad odnos. Ko prispe preostalih 12 enot, bomo imeli priložnost, da jih vidimo v bukarešti, kjer se bo program začel na bukarešti-tit-bukarešti.

Kot vidite, da so potovalni pogoji normalni za civilizirano državo, je škoda, da se infrastruktura ne dvigne na raven tega rolling staleža, tudi če bi se pogovarjali o 2-- vagonih, saj nekateri niso šli Niti 50 milj. Še naprej bomo videli, medtem ko bodo rezultati pravočasno dostavili te dmu, ki bodo kmalu začeli novo življenje v Romuniji.