sobota, 29. september 2018

[ GER ] Go-Ahead podpira Flirt EMU

NEMČIJA: Go-Ahead oddano Stadler pogodbo za dobavo 22 štiri-car Flirt 3 električnih več-enote za uporabo v storitvah e-Netz Allgäu na München - Memmingen - Lindau poti, ki jo je za delovanje v imenu dežel v Baden-Württemberg in Bayern od decembra 2021.

160 km / h EMU bo imelo 16 prvih in 200 sedežev drugega razreda ter skupno zmogljivost 395 potnikov. Obstajajo mize in vtičnice za polnjenje mobilnih naprav, wi-fi CCTV, stojala za prtljago in večnamenska območja zagotavljajo prostor za prevoz do 21 koles, kosovnih prtljage in vozičkov. Ena od dveh stranišč bo TSI PRM skladna. Obleka bo temeljila na modrih in belih barvah modela Land of Bayern.
Med InnoTrans 2018 je bila podpisana pogodba, vredna "nizko tri milijone" evrov, in sredstva Go-Ahead so zdaj naročila 88 Flirts v štirih serijah.
"Zelo smo veseli, da lahko nadaljujemo odlično partnerstvo s Go-Aheadom", je povedal Ulf Braker, generalni direktor Stadler Pankow. "Vozila so prva električna vozila, ki bodo na tej progi potekala v Lindau am Bodensee, ki bodo elektrificirana s časovnimi operacijami. Izjemno udobna vozila z velikimi prtljažniki za prtljago so naša ključna rešitev za povečanje potovanj v tej regiji. "