torek, 4. september 2018

[ GER - Abellio ] Abellio razkrije prvi od 54 DMU

NEMČIJA: Prvi 54 Alstom Coradia Lint 41 dizelskih več enotah, ki jih Abellio naročenih storitev Diesel Netz Sachsen-Anhalt je bil predstavljen s Abellio avgusta 27. gostje vključno Land minister za regionalni razvoj in transportna Thomas Webel peljala na DMU na krožno pot iz Magdeburga.

Abellio bo izvajal storitve DISA na 16 poteh od 900 km od 9. decembra na podlagi dveh 14-letnih pogodb, ki jih je podelil organ za kopenski promet NASA.
NASA je zahtevala nakup novega železniškega voznega parka, pogodba za dobavo družbe Alstom 52 DMU, ​​ki je bila napovedana aprila 2016, je bila največja naloga, da bi Lintov dizajn postal en sam kupec. V nalogu leta 2017 sta bili dodani še dve DMU. Naročilo se financira s strani NS Financial Services.
DMU z dvema avtomobiloma za 140 km / h ima 110 sedežev in prostor za 120 stoječih potnikov, z enostavnim dostopom za potnike z omejeno mobilnostjo s skupnih višin ploščadi, prostorov za invalidske vozičke in dostopnim straniščem. "Inovativni koncept osvetlitve" vključuje neposredno osvetlitev stopnic, steklenih sten in stojal za prtljago.
Večina sedežev ima mize za prenosne računalnike in za skupine, ki potujejo skupaj, je vogališče. Drugi objekti vključujejo dinamični informacijski sistem za potnike, Wi-Fi, vozovnico in prostor za do devet koles.