nedelja, 17. december 2017

[ AT - WestBahn ] Izpad električne energije: vlak Westbahn se je ustavil in evakuiral



Slab razčlenitev: Kmalu po odhodu iz Westbahnhofja se je vlak Westbahn ustavil v Salzburgu. Približno 400 potnikov je moralo priti ven - pomanjkanje kisika!


Čas čakanja namesto sproščenega šaha v Salzburg: ob 10.43 uri je zapeljal Westbahn v Salzburg Westbahnhof. Tik pred Hütteldorf vendar je bil terminus kot "Danes" poroča bralci Dom K.: "Bili smo na odprtem razstavnem prostoru v cestnem prometu za 20 minut ni nič zgodilo nato končno prišla napoved, da je sedanje tegobe in vleko. Vlak je na poti, «opisuje.
Vlečnica se ni gibala
Ampak: vleka je bila prešibka, nič se ni premaknilo. Drugo je bilo potrebno. Potniki so morali sedeti. "Ampak ne dolgo, ker sta se vmesni zrak in kisik v vagonih tako zelo poslabšali, da smo vsi morali iti ven in pustiti prtljago na vlaku", je dejal K.
Bilo je okoli 12:30. Potniki so morali hoditi do postaje Hütteldorf, tam pa čakati na naslednje vlake. "Tu je vse zelo groteskno," je danes " bralec " kisel. V nasprotju z objavo je vzel prtljago z njim. "In dobro je bilo, ker je policija zdaj sprejeti kovčke in torbe iz vlaka v priporu. Kdo ve, kdaj so ljudje spet dobili svoje stvari ..." Proti 13.10 smo se odpravili v Dom K. in ostali potniki z Folgezug nadalje ,

Potniki imajo pravico do odškodnine
Western Railway predstavnica Ines Volpert da "Today" : "Res je, da je prišel tik pred postajo Hütteldorf a moč slabosti želeli smo za vleko vlak v postajo, je bil zavrnjen, po približno dveh urah, so bili potniki evakuirani s službami za ukrepanje .. Seveda. ste upravičeni do pravne odškodnine. "