ponedeljek, 22. avgust 2016

[ AUS - RailConnect ] RailConnect podpiše New South Wales pogodbo med mestni vlak

AVSTRALIJA: AA $ 2 · 3 milijarde pogodba za dobavo in vzdrževanje 512 dvonadstropne električnih več sklopi vozil za uporabo na storitve NSW TrainLink Intercity je bila podpisana 18. avgusta, ki jih New South Wales minister za promet in infrastrukture Andrew Constance in RailConnect skupno podjetje Hyundai Rotem, Mitsubishi Electric Avstraliji in UGL Rail.

EMU morajo biti izdelane, preizkušene in naročena v Južni Koreji, ki ga Hyundai Rotem z Mitsubishi Electric Avstraliji, kot ponudnik tehnologije in UGL podpiranje oblikovanja in testiranja.
Dobave bodo predvidoma potekal od leta 2019 do leta 2022. Pogodba vključuje 15 let vzdrževanja, z možnostjo za nadaljnjih pet let, ki ga je treba izvesti na novo skladišče, ki bo zgrajena na Kangy ANGY na Central Coast. RailConnect bo zagotovila, dobavo, namestitev in naroči objekt vzdrževanje in zagotovila prispevek pri njegovem oblikovanju.
UGL pričakuje, da bo njen delež dela za ustvarjanje prihodkov okoli 570M $, predvsem v odnosu do vzdrževanja in upravljanja premoženja storitev, vključno z začetnimi vzdrževanje objekta inštalacijskih del.
EMU se uporabljajo za storitve med Sydney in Central Coast, Newcastle, Blue Mountains in Illawarra.Transport za NSW dejal povratne informacije o potnikih je bil pomemben del procesa zgodnjega načrtovanja in bi še naprej obvešča odločitve.
Vlaki bodo delovali bodisi kot osem avtomobilov ali 10 avtomobilov nizih. Avtomobili bodo imeli 2 + 2 sedežev na obeh ravneh, s širšimi,-prevlečenih sedežev z naslonjali za roke in več prostora kot za obstoječi vozni park, polnilnic za mobilne naprave na vsakem sedežu, držala za pijačo in mizice. Tam bodo namenske prostore za prtljago, otroške vozičke, kolesa in invalidske vozičke, dostopnih stranišča, CCTV, pomagajo točk, digitalnih zaslonov in obvestil
"Za stranke, ki potujejo več dolgih potovanj, bodo ti vlaki bolj prostorna, bolj udobna in ima značilnosti, še nikoli videl na naših dolge razdalje storitev", je dejal Constance. "Želimo spodbuditi ljudi iz avtomobilov in zato želimo te vlake ponuditi naslednjo stopnjo udobja in priročnosti za tiste, prevoz na delo daleč."
V oktobru 2014 je država vlada objavila, da je prejela sedem prijav interesa v pogodbi voznega parka. Julija 2015 je bil objavljen ožji od štirih ponudnikov, tudi Alstom, ki je Downer EDI Rail / CRRC Changchun konzorcija in Stadler.