ponedeljek, 20. februar 2012

Češka; Leo Express vlak bo prvi vozni red v Decembru 2012 .






Še deset mesecev pred začetkom ostrega poslovanja, podjetje Leo Express, prvi od petih električnih vlakov Stadler Flirt. Od decembra, tretji nosilec, ki bo prevoz potnikov med Ostravi in Pragi.

"Naši vlaki so opremljeni z ustrezno tehnologijo v letu 2012 in ne osemdesetletnici let prejšnjega stoletja, po kateri so bili Čehi še vedno navajeni na železnico," je dejal Novotny Vsaka enota lahko sprejme 237 potnikov v treh razredih:. Gospodarstvo (212), podjetja (19 potnikov) in premija (6). Čeprav je bilo sprva regionalna enota, Leo zasnovana notranjost LEO Express kot daljinski vlak Stadler se je celo odločil, da jih usposobiti, da predstavi kot pomemben eksponat na železniški Innotrans v Berlinu..

Podjetje obljublja, da potniki, kot so delovni internetno povezavo na vlaku, vsak komplet vložil 12 milijonov jenov v informacijskih tehnologij. "To je preverjeno, da hitro in cenovno ugoden internet povečuje število potnikov na vlakih, vsaj 15-odstotno," je dejal Novotny. Cena nikakršnega časovnega razporeda še ni objavljen.

Leo Express verjame v uspeh na poti, zahvaljujoč dejstvu, da so enote imajo nižje stroške poslovanja, kot na primer konvencionalne pendolino ali lokomotivi, ki vleče sprejemnikov RegioJetu.