sreda, 11. januar 2012

Generalni direktor nemške železnice za novo leto v ICE vlak



Potniki prvi razred ICE vlakov št. 642 in 641 na progi Berlin - Düsseldorf - Berlin na Silvestrovo je bilo samo prijetno presenečeni, ko so na voljo kava in časopis predsednik in generalni direktor podjetja osebno.

Predsednik in glavni generalni direktor nemškega železnic (DB), Rüdiger Grube je en dan preživel dela kot stevardesa v prvem razredu vlakih ICE 642 in 641 ter do 31 12. 2011th Zavedajoč se dejstva, da mnogi moški železnice delajo na Silvestrovo in novoletna Grube odločil, da samo premaknete na ta dan.

nekaj potniki so bili na začetku zmedeni zaradi videza direktorja, na koncu pa so bili zelo srečni, da imajo možnost, da na kratko družim z vodjo največje železniške družbe v Nemčiji.Tiskovni predstavnik DB dejal, da vsi visokih vodstvo in člani uprave imajo obveznost, da vsaj en dan na leto opraviti drugo delovno mesto v skupini DB.

Grube je trenutno 60 let, to je delovni dan se je začel na Berlin Main Station (Hbf) tik pred 08:50, ko je vlak zapustil za Dusseldorf.Delovni dan končal na prihod vlaka 641 Berlinu Hbf ob 19:22.